Ο Σταμάτης στο δρόμο του Ολύμπου ή του Ηρακλή...

20/04/2012 - 12:23

Έναν παλιό γνώριμο θα βρει μπροστά του ο πρωταθλητής του Νομού μας στο δρόμο για την άνοδο στο Περιφερειακό.

Ο Φώντας Σταμάτης, γνωστός από την πολυετή θητεία του στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής όσο διάστημα βρέθηκε στη Μυτιλήνη σαν φοιτητής, αγωνιζόμενος πλέον με την ομάδα του Α.Ο. Νικολακάκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναδειχθεί πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ, θα έρθει στη Λέσβο ή στη Λήμνο ως αντίπαλος πια διεκδικώντας μία ακόμη συμμετοχή του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, μετρώντας ήδη δύο στην πορεία του με τον Διαγόρα.

Όπως δήλωσε στο sportlesvos.gr, ο Φώντας που θυμίζουμε πως πέρυσι κατέκτησε με την ομάδα του Monkey και τον τίτλο του πρωταθλητή στο «1st Sportlesvos.gr Tournament», ανυπομονεί για την επιστροφή του στη Λέσβο, δείχνοντας την προτίμησή του για συναισθηματικούς λόγους στον Όλυμπο.

«Περιμένω πως και πώς να έρθω ξανά στη Λέσβο, όπου έζησα πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια με το Διαγόρα και έχω μόνο φίλους. Θα ήθελα σαν αντίπαλο το Διαγόρα που γνωρίζω ότι έκανε μία καλή προσπάθεια για να επιστρέψει στη Δ΄ Εθνική, αλλά τώρα προτιμώ τον Όλυμπο για να μπορέσει να έρθω στη Μυτιλήνη…».

Το ραντεβού λοιπόν προσδιορίζεται στις 20 Μαϊου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey