Η ώρα της κρίσης!

27/04/2012 - 13:59

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό, που θα αναδείξει σε λίγη ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας (16:30 live Best Fm 98,1) το φετινό υπερπρωταθλητή του Νομού Λέσβου και θα δώσει στο νικητή το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ηρακλής Ατσικής και Όλυμπος Αγιάσου, συγκρούονται ξανά όπως και πέρυσι, αλλά αυτή τη φορά σε μονό τελικό και θέλουν να συνεχίσουν για το ταξίδι προς το όνειρο.

Ο Ηρακλής Ατσικής

Ο κάτοχος του τίτλου Ηρακλής Ατσικής, που πέρυσι σε διπλούς αγώνες, είχε βγάλει νοκ άουτ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τον πρωταθλητή Λέσβου, Όλυμπο, κατάφερε να αφήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πίσω του τον Κεραυνό και φέτος φιλοδοξεί να ολοκληρώσει αυτό που άφησε πέρυσι ημιτελές.

Την άνοδό του στο Περιφερειακό που τελικά αν και την εξασφάλισε μέσω του τίτλου του, τελικά αδυνάτησε να την εκπληρώσει λόγω οικονομικών δυσκολιών. Σημαντικές διαφορές σε σχέση με πέρυσι δεν υπάρχουν στο ρόστερ του Ηρακλή, που διατήρησε το βασικό κορμό που παρουσίασε με επιτυχία πέρυσι με τον τεχνικό του Κώστα Ψυρούκη να δηλώνει παραμονές του αγώνα πως σέβεται τον Όλυμπο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβάται…

Ο Όλυμπος Αγιάσου

Από την άλλη ο Όλυμπος Αγιάσου κατάφερε φέτος να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στη Λέσβο, όντας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σαιζόν η πιο σταθερή ομάδα. Σαφώς πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι που κατέρρευσε στη Λήμνο και με πιο δυνατή από ποτέ τη φιλοδοξία του να ανέβει μετά από αρκετά χρόνια στη Δ΄ Εθνική, ο Όλυμπος του Θοδωρή Παπαλόπουλου, είναι πανέτοιμος να πετύχει το στόχο του.

Στην Αγιάσο εκφράζουν συγκρατημένα την αισιοδοξία τους και θέλουν όσο τίποτα άλλο παρά τις δυσκολίες, πέραν του πολυπόθητου τίτλου, να μπουν στα μπαράζ.

Διαιτητής της συνάντησης θα οριστεί έπειτα από κλήρωση παραμονές του αγώνα, ένας εκ των Βουρανή-Κουλουδή και βοηθοί θα είναι ο Βερρής από τη Λέσβο και ο Παπαγεωργίου από τη Λήμνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey