Το σήκωσε μέσα στη Λήμνο!

27/04/2012 - 19:59 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2012 - 11:31

Αν και για μία ακόμη φορά η… Λήμνος τον ταλαιπώρησε, ο Όλυμπος τελικά ξόρκισε τον κακό του δαίμονα Ηρακλή και στην παράταση κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο του υπερπρωταθλητή και εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στα μπαράζ της ανόδου για το Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές και διεξήχθη υπό βροχή, ο Όλυμπος υπερίσχυσε στην παράταση με καθοριστική την συμβολή της χρυσής έτσι όπως αποδείχθηκε αλλαγής του Παπαλόπουλου, του νεαρού Καρακλά και με το πέναλτι του Λαλά αρχικά και το γκολ του Καζάνη, κέρδισε με 1-3 στον τελικό.

Ο Ηρακλής που είχε μείνει πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ισοφάρισε στο 50΄της επανάληψης, πίεσε για το δεύτερο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στον έξτρα χρόνο, ο Όλυμπος ήταν πιο ψύχραιμος, πιο τυχερός και με περισσότερες δυνάμεις κατάφερε να πάρει ρεβάνς για πέρυσι και να κατακτήσει τον τίτλο!

Το παιχνίδι στη Μύρινα ξεκίνησε με κακές προϋποθέσεις λόγω της βροχής, αλλά οι δύο ομάδες δεν επηρεάστηκαν και μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Όλυμπος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ευτύχησε να προηγηθεί με ένα καταπληκτικό γκολ του Σεραφίγγου στο 32΄ , με κεραυνό στο «Γ» της εστίας από πολύ μακριά, ενώ έχασε κι άλλες καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του.

Στην επανάληψη όμως ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα του Ολύμπου στα πρώτα λεπτά και με τον Φ. Κρίκη που ήταν ίσως ο κορυφαίος σε απόδοση του γηπέδου, έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι Λημνιοί αναθάρρησαν με το γκολ αυτό, πίεσαν τον Όλυμπο που έδειξε προς στιγμήν σαστισμένος αλλά δεν κατάφεραν παρά την υπεροχή τους να πετύχουν δεύτερο γκολ.


Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και η είσοδος του νεαρού Καρακλά στον αγώνα αποδείχθηκε καθοριστική και εμπνευσμένη.

Ο μικρός μπήκε με πολλές δυνάμεις, προκάλεσε ρήγματα από τα άκρα και στο 104΄ κέρδισε πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στο Λαλά από τα 11 βήματα να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους Λέσβιους. Ο Ηρακλής επηρεάστηκε από το γκολ αυτό, ο Όλυμπος κυριάρχησε ολοκληρωτικά στη συνέχεια και στο 117΄ με τον Καζάνη «τελείωσε» τη σεμνή τελετή!

Ο Όλυμπος κατέκτησε πανάξια λοιπόν την κορυφή και στο Νομό και πλέον βάζει πλώρη για τα μπαράζ!

Διαιτητής της αναμέτρησης έπειτα απο κλήρωση ήταν ο Κουλουδής, με βοηθούς τους Βερρή και Παπαγεωργίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής: Γκικάκης, Γαρουφάλου, Βλαχόπουλος, Γκαράλης (116΄Τάτζαλος), Μανωλακούδης, Κρίκης Δ., Κρίκης Β., Κρίκης Φ., Κρίκης Σ., Κωσταντάρας, Τσουβαλάς (101΄Καστρίτης)

Όλυμπος: Καραβασίλης, Καζάνης, Σπάχι, Λύγκος, Τσαμπλάκος, Τσιμπούκης (102' Κουρβανιός), Μαλακός (70΄Καρακλάς), Λαλάς, Βουργουτζής, Λαμπράκης (89΄Καλουντζής)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey