Λιγοστές κενές θέσεις για τη Σχολή προπονητών UEFA B'!

25/05/2012 - 13:39 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2012 - 13:53

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των υποψηφίων προπονητών για τη Σχολή UEFA B' που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Μυτιλήνης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Λέσβου.

Αν και αρχικά είχε προγραμμιστεί η Σχολή να διεξαχθεί 10-25 Σεπτεμβρίου, τελικώς οι ημερομηνίες άλλαξαν και μεταφέρθηκαν λίγες ημέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα ξεκιμήσουν στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει συμμετοχή 26 υποψήφιοι και απομένουν να καλυφθούν μόλις 10 κένες θέσεις, αφού η Σχολή έχει όριο ανώτερων συμμετοχών τις 36 συνολικά.

Ανάμεσά τους από τη Λέσβο, θα είναι σίγουρα ο Θόδωρος Παπαδημητρίου και ο Στράτος Μυρογιάννης, ενώ εντύπωση προκαλεί πως από τις υπόλοιπες συμμετοχές απουσιάζουν τρανταχτά ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του στο "SL", o Παράσχος Λάσκαρης επεσήμανε: "Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τις συμμετοχές. Έχουμε εξασφαλίσει 100% πως η Σχολή προπονητών UEFA B' θα πραγματοποιηθεί, αφού συγκεντρώθηκε σχετικά γρήγορα ο μίνιμουμ αριθμός των 20 συμμετεχόντων. Δεδομένου ότι η Σχολή μπορεί να φιλοξενήσει το μέγιστο 36 υποψηφίους, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν, αφού τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας κατάθεσης του ποσού εγγραφής στην τράπεζα, αλλά και συγκέντρωσης των υπολοίπων δικαιολογητικών. Υπάρχει ακόμα χρόνος, αν και με το ρυθμό που κλείνουν οι συμμετοχές τις τελευταίες εβδομάδες, διαφαίνεται πως πολύ σύντομα θα συμπληρωθεί κάθε κενή θέση".

Να σημειωθεί, ότι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την πλήρωση των 36 θέσεων, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΠΣ Λέσβου, τουλάχιστον ένα μήνα πριν την έναρξη της Σχολής, δηλαδή με καταληκτική ημερομηνία τις 31 Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 650 ευρώ, που πρέπει να κατατεθούν στην Τράπεζα Πειραιώς (αρ. λογ. 5709-027361-347) ή στην Εθνική Τράπεζα (αρ. λογ. 415296051-68), αποστέλλοντας και τη φωτοτυπία κατάθεσης.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα παρακάτω:

> Αίτηση
> Πιστοποιητικό γέννησης
> Βεβαίωση ΕΠΟ ή Ε.Π. Σωματείων ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής
> Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ' Γυμνασίου τουλάχιστον
> Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
> Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
> Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής ( βεβαιώσεις από παθολόγο ή ορθοπεδικό)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey