Έρχεται και 2ο Τουρνουά στην Ανεμώτια [vid]

08/06/2012 - 11:44 Τελευταία τροποποίηση στις 08/06/2012 - 12:01

Πέρυσι τον Αύγουστο, διοργανώθηκε το 1ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Ανεμώτια, με αρκετά μεγάλη συμμετοχή κυρίως των νέων σε μικρές ηλικίες, που έφτιαξαν τις ομάδες τους για να διασκεδάσουν παίζοντας μπάλα.

Φέτος, υπάρχει διάθεση από όσους συμμετείχαν, να συνεχιστεί το τουρνουά, όπως άλλωστε ήταν και ο στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής. Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί αυτή τη φορά από τον Αγροτικό Σύλλογο Ανεμώτιας, ο οποίος φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει και στην καλλιέργεια του αθλητισμού ως ένα ειδικότερο κομμάτι της πολιτιστικής ανάπτυξης του χωριού. Συνδιοργανωτής του φετινού τουρνουά θα είναι και το ίντερνετ καφέ "Battlegrounds Καλλονής".

Με ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα και ευελπιστεί η νεολαία -και όχι μόνο- της περιοχής να ανταποκριθεί, ώστε η φετινή διοργάνωση να αποδειχθεί καλύτερη από την περσινή, αφήνοντας παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, που με το μεράκι τους πραγματοποιούν μια τέτοια αθλητική εκδήλωση, που μπορεί να είναι εντελώς ερασιτεχνική, όμως χαρακτηρίζεται από μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ένα άθλημα, που τον τελευταίο καιρό κακοποιείται και από λογής - λογής "παράγοντες", χάνοντας και την παραμικρή σχέση που μπορεί να είχε με το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά τις επόμενες ημέρες, όταν και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις από την οργανωτική επιτροπή και τους Σταύρο Μαντατή και Χριστόφορο Ταράνη.

Δείτε βίντεο από την περσινή διοργάνωση

{youtube}f-fRcLNB5Wc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey