Η γιορτή των πρωταθλημάτων υποδομής [pics]

12/06/2012 - 15:55 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2012 - 16:13

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου πραγματοποίησε την γιορτή των υποδομών, διοργανώνοντας την τελετή λήξης των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετείχαν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των ομάδων.

Περισσότεροι από 500 αθλητές από 18 σωματεία και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν στην τελετή λήξης, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο υγιής αθλητισμός περνά από τα τμήματα υποδομής και τις μικρές ηλικίες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες επίδειξης με την συμμετοχή όλων των παικτών και των ομάδων και ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και αναμνηστικών μεταλλίων στους αγωνιζόμενους.

Ειδικές βραβεύσεις έγιναν στον Όλυμπο Αγιάσου για την αξιέπαινη προσπάθεια του στα τμήματα υποδομής, στον Παναγιώτη Χρόνη άλλοτε ποδοσφαιριστή του Αιολικού για την προσφορά του στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο και στον Στέλιο Κατρακάζα για την επίσης πολυετή προσφορά του στα τμήματα υποδομής του Πολιχνίτου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος, κατά το χαιρετισμό του, τόνισε ότι οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να καλλιεργούν τα τμήματα υποδομής όσο δύσκολο και αν είναι αυτό στις σημερινές οικονομικές συγκυρίες, αναφέροντας ότι τα τμήματα αυτά είναι ο αυριανός αιμοδότης των σωματείων.

Η βραδιά έκλεισε με την ευχή του χρόνου οι ομάδες να είναι ακόμη περισσότερες, μέσα σε ένα πανηγυρικό και συνάμα γιορτινό κλίμα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις της τελετής λήξης

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey