Τουρνουά "Ειρήνης και Φιλίας στο Αιγαίο"

02/07/2012 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2012 - 16:53

Στη διοργάνωση ενός τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγορίας παίδων (γεννηθέντες 1996, 97, 98 και νεότεροι) προχωρά η οικογένεια Τρύφων, η οποία έχει δεσμούς με τη Λέσβο και υποστηρίζει τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Το 1ο Τουρνουά «Ειρήνης και Φιλίας στο Αιγαίο» θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή έξι ομάδων, δύο από την Τουρκία, δύο από την Αθήνα και δύο από τη Λέσβο.

Το όνομα της διοργάνωσης δόθηκε, θέλοντας να καλλιεργηθεί πνεύμα καλής γειτονίας με την Τουρκία, η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των παιδιών, ο αθλητικός πολιτισμός, στέλνοντας το μήνυμα ότι με ειρήνη στη θάλασσα του Αιγαίου μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά και οι δύο λαοί.

Στο πνεύμα αυτό άλλωστε, η οικογένεια Τρύφων καλύπτει τα έξοδα φιλοξενίας των δύο τουρκικών παιδικών ομάδων, του λαοφιλέστατου Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά και του Κολλεγίου Αθηνών με τη μεγάλη ιστορία στο χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού. Από το 1925 που ιδρύθηκε ως σήμερα έχουν αποφοιτήσει σημαντικοί Έλληνες, που διαπρέπουν σε πολλούς τομείς της χώρας μας και παρουσία παιδιών αυτού του ιδρύματος θα κοσμήσει τη διοργάνωση.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Olympico στη Νεάπολη της Λέσβου και η επιλογή των γηπέδων έγινε από την οικογένεια των διοργανωτών.

Η έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος θα δοθεί το πρωί της Παρασκευής (6/7), οι αγώνες θα συνεχιστούν το απόγευμα, το πρωί του Σαββάτου (7/7) και νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας, ενώ θα ολοκληρωθούν το πρωί της Κυριακής (8/7).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey