Ειρήνη και φιλία στο Αιγαίο [pics & vid]

10/07/2012 - 11:35 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2012 - 12:38

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη κατά το διάστημα 6/7 έως 8/7 το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου κατηγορίας παίδων (γενν. 1996, 97, 98 και νεότεροι) με την επωνυμία «Ειρήνη και Φιλία στο Αιγαίο», στο οποίο συμμετείχαν πέντε ομάδες.

Ολυμπιακός Πειραιώς, Κολλέγιο Αθηνών, Ayvalikgucu Spor, Παλλεσβιακός και Λιονταράκια παρουσίασαν όμορφο θέαμα στο κατάμεστο από κόσμο Αθλητικό Κέντρο Olympico.

Η φιλοξενία των ομάδων ήταν άριστη, όπως με δηλώσεις τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των πέντε ομάδων, σε μια διοργάνωση για την οποία εμπνευστής και μεγάλος χορηγός ήταν η οικογένεια Τρύφων, η οποία διατηρεί δεσμούς με το ακριτικό νησί της Λέσβου και υποστηρίζει κάθε υγιή αθλητική προσπάθεια, ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Στους αγώνες κυριάρχησε πνεύμα φιλίας, συνεργασίας, αλληλεγγύης αλλά και καλής γειτονίας με τα απέναντι τουρκικά παράλια. Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος κέρδισε σε όλα τα παιχνίδια. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το Κολλέγιο Αθηνών και στη 3η θέση ο Παλλεσβιακός.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι κ.κ. Ελευθ. Τρύφων και Παναγ. Τρύφων, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός με τη συμμετοχή κι άλλων μεγάλων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

1η Αγωνιστική
Ολυμπιακός Π. – Λιονταράκια 7-3
Κολλέγιο Αθην. – Παλλεσβιακός 5-5

2η Αγωνιστική
Παλλεσβιακός – Λιονταράκια 5-3
Ayvalikgucu – Ολυμπιακός Π. 1-13

3η Αγωνιστική
Ολυμπιακός Π. – Παλλεσβιακός 6-3
Κολλέγιο Αθ. – Ayvalikgucu 6-2

4η Αγωνιστική
Παλλεσβιακός – Ayvalikgucu 6-4
Λιονταράκια – Κολλέγιο Αθ. 4-6

5η Αγωνιστική
Κολλέγιο Αθ. – Ολυμιακός Π. 3-7
Λιονταράκια – Ayvalikgucu 3-2

Βαθμολογία Β. Ν-Ι-Η Γκολ
1. Ολυμπιακός Πειραιώς 12 4–0–0 33-10
2. Κολλέγιο Αθηνών 7 2–1–1 20-18
3. Παλλεσβιακός 7 2–1–1 19-18
4. Λιονταράκια
3 1–0–2 13-20
5. Ayvalikgucu Spor 0 0–0–4 9-28

Δείτε σε βίντεο το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1

{youtube}sUa7KkL7jaM{/youtube}

Στη πανέμορφη Μυτιλήνη ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία κατά το διάστημα από 6/7/2012 έως 8/7/2012 το 1ο  Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου κατηγορίας παίδων (γενν. 1996, 97, 98 και νεώτεροι) με την επωνυμία «Ειρήνη και φιλία στο Αιγαίο» με την συμμετοχή πέντε ομάδων, Ολυμπιακός Πειρ., Κολλέγιο Αθηνών, Ayvalikgucu Spor, Παλλεσβιακός και Λιονταράκια Μυτ. Στους αγώνες οι ομάδες παρουσίασαν πολύ καλό θέαμα στο κατάμεστο από κόσμο Αθλητικό Κέντρο OLYMPICO. Η φιλοξενία των ομάδων ήταν άριστη όπως με δηλώσεις τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των πέντε ομάδων και θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην επιτυχία συνέβαλε καταλυτικά οι οικογένεια Τρύφων.

            Η οικογένεια Τρύφων, η οποία έχει δεσμούς με το ακριτικό νησί της Λέσβου και υποστηρίζει κάθε υγιή αθλητική προσπάθεια που έχει να κάνει με παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Στους αγώνες κυριάρχησε πνεύμα φιλίας, συνεργασίας, αλληλεγγύης αλλά και της καλής γειτονίας με τα απέναντι τουρκικά παράλια. Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Πειρ. ο οποίος κέρδισε σε όλα τα παιχνίδια τους αντιπάλους του. Στη δεύτερη θέση τερμάτησε το Κολλέγιο Αθηνών και στη 3η θέση ο Παλλεσβιακός. Τις βραβεύσεις έκαναν οι κ. Τρύφων Ελευθ. και Παναγ. οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός με την συμμετοχή και άλλων μεγάλων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

                               Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

1η Αγωνιστική

Ολυμπιακός Π. – Λιονταράκια             7-3

Κολλέγιο Αθην. – Παλλεσβιακός         5-5

2η Αγωνιστική

Παλλεσβιακός – Λιονταράκια              5-3

Ayvalikgucu – Ολυμπιακός Π.            1-13

3η Αγωνιστική

Ολυμπιακός Π. – Παλλεσβιακός         6-3

Κολλέγιο Αθ. – Ayvalikgucu                6-2

4η Αγωνιστική

Παλλεσβιακός – Ayvalikgucu              6-4

Λιονταράκια – Κολλέγιο Αθ.                 4-6

5η Αγωνιστική

Κολλέγιο Αθ. – Ολυμιακός Π.              3-7

Λιονταράκια – Ayvalikgucu                 3-2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey