Θα... αναγεννηθεί η Καλλονή;

14/07/2012 - 13:03

Πολύ ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την προσπάθεια ανασύστασης του καλλονιάτικου ποδοσφαίρου.

Μετά την "αρπαγή" της ΑΕΛΚ από το Λεκανοπέδιο και τη μετακόμισή της στη Μυτιλήνη, η περιοχή εκπροσωπήθηκε φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα από την Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, που χρησιμοποίησε μάλιστα ως έδρα της το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης".

Εδώ και λίγες ώρες, οι πληροφορίες που έρχονται από το Λεκανοπέδιο αναφέρουν πως γίνονται συζητήσεις για την αναγέννηση του καλλονιάτικου ποδοσφαίρου. Μάλιστα, με το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση παραγόντων και φιλάθλων το βράδυ της Πέμπτης.

Εκεί, παραβρέθηκαν και οι αδερφοί Τσακιρέλλη, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δραστηριοποιηθεί στο συμβούλιο της ΑΕΛΚ. Μάλιστα, ο Σαράντος βρίσκεται και σήμερα στο ΔΣ του Αιολικού, τον οποίο ενίσχυσε οικονομικά κατά τη φετινή περίοδο, όπου ηγήθηκε της Προεδρίας ο στενός του φίλος Ταξιάρχης Βέρρος.

Οι συζητήσεις που έγιναν ήταν καθαρά σε φιλολογικό επίπεδο και επικεντρώθηκαν στο ποδοσφαιρικό κενό που έχει αφήσει στην περιοχή η μετακόμιση της ΑΕΛΚ στη Μυτιλήνη.

Μια από τις προτάσεις που ακούστηκαν ήταν να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα, με το όνομα Αναγέννηση Καλλονής, η οποία θα απορροφήσει την Προοδευτική Σκ. Καλλονής και θα αγωνιστεί στην Α' Κατηγορία. Κάποιοι άλλοι αντιπρότειναν η ομάδα αυτή να ξεκινήσει να χτίζεται βήμα - βήμα από τη Γ' Κατηγορία του τοπικού, αναδεικνύοντας το ταλέντο των ποδοσφαιριστών του Λεκανοπεδίου.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ήταν πως καμία τελική απόφαση δε λήφθηκε και η συνάντηση αυτή πιθανότατα να αποτέλεσε μια μέτρηση δυνάμεων και συσχετισμών στο χώρο του καλλονιάτικου ποδοσφαίρου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι εξελίξεις αυτές έστω κι αν περιορίζονται αυτή τη στιγμή σε επίπεδο συζητήσεων και εξωτερίκευσης σκέψεων, δημιούργησαν αναταραχή και στον Αιολικό, με τους φιλάθλους να αντιδρούν μάλλον υπερβολικά στο άκουσμα των φημών. Μεταξύ τους ξεκίνησε μια κόντρα στα blogs, αφού εκείνοι που προσδοκούσαν σε μια ενδεχόμενη διανδρία στον προεδρικό θώκο, Βέρρου και Τσακιρέλλη, αυτοαποκαλούνται... προδομένοι, ενώ οι πιο ψύχραιμοι τους παραπέμπουν στις επίσημες τοποθετήσεις του ΔΣ στη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Τετάρτης (18/7).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey