Οι επιτροπές της ΕΠΣ Λέσβου

25/07/2012 - 13:14 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2012 - 14:29

Ανακοινώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου οι επιτροπές και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν. Η πιο σημαντική αλλαγή σε σχέση με πέρυσι είναι η επιστροφή του Στρατή Παπουτσέλλη στην διαιτησία, ο οποίος τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Διαιτησίας μαζί με τον Χάρη Καλλία που συνεχίζει στην Προεδρία και τον Θόδωρο Στεργίου ο οποίος παραμένει επίσης μέλος.

Στις υπόλοιπες επιτροπές, σε αυτήν του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου διατηρήθηκε Πρόεδρος ο Κυριάκος Πετρέλλης καθώς αναγνωρίστηκε η πολύ καλή δουλειά που έκανε την περσινή σαιζόν, όταν και οι δυο διοργανώσεις κύλησαν ομαλά και χωρίς προβλήματα. Την επιτροπή υποδομών αναλαμβάνει φέτος ο Δημήτρης Ντουνιάς, με τον Σταύρο Ψαρρόπουλο να τον επιβραβεύει ουσιαστικά για την πολύ καλή δουλειά και την όρεξη που έχει επιδείξει τα τελευταία δυο χρόνια στην Ένωση ενώ τις Ακαδημίες αναλαμβάνει ο Τάκης Σάλτας.

Όλες οι Επιτροπές θα συμπληρωθούν από εξωδιοικητικούς παράγοντες οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν ενεργά. Τα πρόσωπα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν είναι: Τσαγκάρης Βασίλειος, Καρασάββας Νικόλαος, Τσεκούρας Ιωάννης, Γιαννάκης Αντώνιος, Λυκιαρδόπουλος Ευάγγελος, Γιαννίκος Παναγιώτης, Βαρβαγιάννης Δημήτριος, Κύτελλης Ευστράτιος, Παπασωτηρίου Βασίλειος, Χρόνης Νικόλαος,  Βασιλακάκης Παράσχος, Καζάζης Μιχάλης, Κάκκαρος Ραφαήλ, Τραντάλης Γεώργιος και Γεωργέλλη Κλαίρη.

Αναλυτικά η σύνθεση των επιτροπών:
Πρωταθλήματος – Κυπέλλου:
Πρόεδρος Πετρέλλης Κυριάκος,
Αντιπρόεδρος Σταυρινός Λεωνίδας

Πειθαρχική:
Πρόεδρος : Σάλτας Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος : Ντουνιάς Δημήτρης

Διαιτησίας:
Πρόεδρος: Καλλίας Χάρης
Μέλη: Στεργίου Θόδωρος, Παπουτσέλλης Ευστράτιος
Αναπληρωματικά μέλη: Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Πελέκος Χάρης, Πατλάκας Γιώργος

Κανονισμών:
Πρόεδρος :Σταυρινός Λεωνίδας
Αντιπρόεδρος : Παναγιωτόπουλος Χρήστος

Υποδομών:
Πρόεδρος: Ντουνιάς Δημήτρης
Αντιπρόεδρος: Σταθάκης Λάμπρος

Μικτών Ομάδων:
Πρόεδρος: Παναγιωτόπουλος Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Καλλίας Χάρης

Στατιστικής και Γηπέδων:
Πρόεδρος: Σταθάκης Λάμπρος
Αντιπρόεδρος: Πετρέλλης Κυριάκος

Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου:
Πρόεδρος Ψαρρόπουλος Σταύρος
Αντιπρόεδρος: Τσαγκάρης Βασίλης

Ακαδημία:
Πρόεδρος: Σάλτας Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος: Ντουνιάς Δημήτρης

Υγειονομική :
Πρόεδρος: Σταθάκης Λάμπρος
Αντιπρόεδρος: Σταυρινός Λεωνίδας

ΜΜΕ- Εκδηλώσεων-Διαφήμισης:
Πρόεδρος: Σταύρος Ψαρρόπουλος
Αντιπρόεδρος: Πετρέλλης Κυριάκος

ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΓΙΑΤΡΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ.
Με δεδομένη την κακή οικονομική κατάσταση και συγκυρία, αποφασίσθηκε η μείωση των αμοιβών των διαιτητών, των βοηθών τους, των γιατρών και των παρατηρητών 20% - 30%, ώστε να μπορέσουν τα σωματεία να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Τα μέλη του ΔΣ θα συμμετέχουν ως παρατηρητές μία τουλάχιστον φορά σε κάθε αγωνιστική, χωρίς να αμείβονται, όπως οι υπόλοιποι παρατηρητές. Τα σωματεία θα μπορούν να χρησιμοποιούν πέρα από τους γιατρούς και φαρμακοποιούς ή νοσηλευτές ή φυσικοθεραπευτές.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ
Μετά την διαπίστωση κατά την περσινή περίοδο ότι στη Λήμνο υπήρξε χαλαρότητα στην λειτουργία των συμμετεχόντων στο Πρωτάθλημα Σωματείων, Διαιτητών, Παραγόντων και της Επιτροπής Πρωταθλήματος Λήμνου, κατά την νέα περίοδο όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τις Επιτροπές της ΕΠΣΛ στην έδρα της (Πειθαρχικής - Πρωταθλήματος - Διαιτησίας). Κλιμάκιο της ΕΠΣΛ θα επισκεφθεί σύντομα την Λήμνο για την συγκρότηση της Επιτροπής Λήμνου και της άμεσης επαφής με τα σωματεία, τους διαιτητές και τους παρατηρητές ώστε να δοθούν και οι ανάλογες εξηγήσεις του τρόπου λειτουργίας κατά τη νέα περίοδο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΣΛ

Το γυμναστήριο της ΕΠΣΛ, στα παλαιά γραφεία της, θα λειτουργήσει με ευθύνη γυμναστή που θα ορισθεί ώστε όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν, να έχουν την δυνατότητα να αθλούνται. Επίσης θα καθορισθεί ημέρα της εβδομάδας ώστε να γυμνάζονται εκεί όλοι οι εν ενεργεία διαιτητές με ειδικό πρόγραμμα που θα καθορίζεται από τον γυμναστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΣΛ
Με δεδομένη την κακή οικονομική συγκυρία η οποία πλήττει και την ΕΠΣΛ, παρουσιάζεται πρόταση προς χορηγούς, σε καλαίσθητο έντυπο που ήδη έχει ετοιμασθεί, ώστε να υπάρξουν ίδια έσοδα τα οποία και αποφασίσθηκε να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των εξόδων του πρωταθλήματος Υποδομής αλλά και των εξοδολογίων των κατηγοριών Β και Β1 των πρωταθλημάτων μας, ώστε να ανακουφισθούν ακόμα περισσότερο τα σωματεία της ΕΠΣΛ.

"ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ".
Μετά την πρώτη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Τοπικό Πρωτάθλημα, θα συγκροτηθεί ΔΣ στην ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη μετά από Γενική Συνέλευση, ώστε από εδώ και πέρα να λειτουργεί αυτόνομα και διοικητικά και οικονομικά. Πολύ σύντομα θα καθορισθούν και τα όρια ηλικίας των ποδοσφαιριστών της ομάδας που θα παραμένουν και θα αγωνίζονται ώστε στη συνέχεια να μεταγράφονται σε σωματεία της αρέσκειας τους, βοηθώντας τα Λεσβιακά σωματεία, κάτι το οποίο άλλωστε ήταν στη βασική φιλοσοφία της δημιουργίας της ομάδας.

Τέλος, το ΔΣ αποφάσισε για τον τρόπο λειτουργίας των γραφείων της ΕΠΣΛ, αναθέτοντας ευθύνες κατανομής στους υπαλλήλους με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των σωματείων, των δημοσιογράφων και των φιλάθλων του Νομού μας. Με αυτές τις αποφάσεις το ΔΣ πιστεύει ότι θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η λειτουργία της ΕΠΣΛ και η εξυπηρέτηση όλων των παραγόντων και καλεί όλους όσους ασχολούνται με το Λεσβιακό ποδόσφαιρο να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια.

(Πηγή: "Τα Νέα της Λέσβου")

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey