Σε εξέλιξη η Σχολή Προπονητών UEFA B [pics]

31/08/2012 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 31/08/2012 - 13:50

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Τετάρτη (29/8) η Σχολή Προπονητών UEFA B', που πραγματοποιείται στη Λέσβο, διανύοντας σήμερα την τρίτη από τις 16 συνολικά ημέρες διάρκειάς της.

Συμμετοχή δήλωσαν 36 υποψήφιοι προπονητές από όλη την Ελλάδα και αρκετοί από τη Λέσβο, που έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν το δίπλωμα UEFA B' στον τόπο τους. Ήταν ένα αίτημα χρόνων, που το ικανοποίησε η ΕΠΣ Λέσβου φέτος, φέρνοντας στο νησί μας για πρώτη φορά μια από τις Σχολές Προπονητών που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

Τα μαθήματα είναι καθημερινά και χωρίζονται στο πρακτικό και το θεωρητικό κομμάτι. Τα πρωινά, από τις 08:00 έως τις 12:30, οι υποψήφιοι προπονητές μαθαίνουν τα μυστικά της προπονητικής από τους διπλωματούχους UEFA Pro Μιχάλη Μητροτάσιο και Μάκη Σεντελίδη στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής και η επιμόρφωση συνεχίζεται το απόγευμα, από τις 16:00 έως τις 21:00 στο Ξενοδοχείο Lesvos Inn.

To "SL" βρέθηκε το πρωί στο Γήπεδο της Θερμής, παρακολούθησε από κοντά μέρος των ασκήσεων και ο φωτογραφικός του φακός κατέγραψε το κλίμα και τις αντιδράσεις των υποψήφιων προπονητών για το δίπλωμα UEFA B.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από το Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey