Αστυνομία και Μικτή έδειξαν ανθρωπιά! [pics]

12/12/2012 - 19:02 Τελευταία τροποποίηση στις 12/12/2012 - 19:28

Astynomia_Mikti_Newn1Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, μετά από πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και ειδικότερα του Διοικητή της Ασφάλειας Παναγιώτη Βάλεση, ο οποίος είναι εξάλλου γνωστός για τη λατρεία του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Στο γήπεδο παρατάχθηκε ομάδα επιλέκτων της Αστυνομίας και η Μικτή νέων της ΕΠΣ Λέσβου, με το τελικό αποτέλεσμα να χαρίζει τη νίκη -που ελάχιστη σημασία έχει- στους ταλαντούχους "μικρούς" του λεσβιακού ποδοσφαίρου, που υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μουντανάρη επιβλήθηκαν με σκορ 0-2.

Στις κερκίδες του Ενωσιακού Γηπέδου βρέθηκε αρκετός κόσμος, παρά το τσουχτερό κρύο, οι οποίοι ενίσχυσαν όπως μπορούσαν τους σκοπούς για τους οποίους πραγματοποιήθηκε ο αγώνας. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος μαζί με μέλη του ΔΣ της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυτιλήνης Θόδωρος Στεργίου, αρκετοί διαιτητές και προπονητές των τοπικών μας πρωταθλημάτων, παλαίμαχοι και απλοί φίλαθλοι.

Το «SL», βρέθηκε στη Θερμή και έχει το φωτορεπορτάζ, ενώ παράλληλα συγχαίρει για ακόμα μια φορά τους ανθρώπους που είχαν την ιδέα, τέτοιες μέρες, να πάρουν την πρωτοβουλία και να διοργανώσουν αυτόν τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από το Ενωσιακό της Θερμής

Astynomia_Mikti_Newn2

Astynomia_Mikti_Newn3

Astynomia_Mikti_Newn5Astynomia_Mikti_Newn4

Valesis_Astynomia_coach1Mountanaris_mikti_Newn

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey