Μιχαλάκης κατά... φιλανθρωπικού αγώνα!

29/12/2012 - 21:21 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2012 - 22:30

Astynomia_Limeniko_filiko2Η καταγγελία πως ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης ζήτησε τη μη πραγματοποίηση του αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στο Σύλλογο Παλαιμάχων Λέσβου και στη Μικτή ομάδα Αστυνομίας / Λιμενικού, φοβούμενος ότι θα επιβαρυνόταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Ταρλά (;) (σ.σ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί), χάλασε την όμορφη ατμόσφαιρα σε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και δυστυχώς έπληξε συμπερασματικά χωρίς λόγο και το προφίλ του ισχυρού παράγοντα της εκπροσώπου της Λέσβου στη Football League.

Οι συμμετέχοντες της πρωτοβουλίας για τη διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού υπέρ της ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης Μυτιλήνης, σήμερα στον Ταρλά, υποστηρίζουν ότι ο κ. Μιχαλάκης την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, κινήθηκε προς το μέρος των διοργανωτών και σε έντονο ύφος ζήτησε το λόγο για το γεγονός πως αγωνίζονται στο γήπεδο, αγνοώντας -όπως φέρεται πως ισχυρίστηκε- την προτροπή του ανθρώπου που συντηρεί τον αγωνιστικό χώρο, κ. Νίκου Κουκούλα, να μην παίξουν.

Astynomia_Limeniko_filiko1Προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση, αφού οι δύο -από το πουθενά- αντιμαχόμενες πλευρές δεν κατάφερναν να βρουν έναν ελάχιστο κοινό τόπο στη διαφωνία τους, αλλά το επεισόδιο έληξε ανώδυνα, αφήνοντας ωστόσο μόνο δυσάρεστες εντυπώσεις.

Οι διοργανωτές του φιλικού, μην κρύβοντας την έκπληξή τους για την αντίδραση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ σε έναν τέτοιο αγώνα ιερού σκοπού, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το επεισόδιο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε αισίως με νικήτρια τη Μικτή Αστυνομίας/Λιμενικού επί των Παλαιμάχων Λέσβου και σκορ 5-2. Παρ' όλα αυτά δεν έκρυψαν την πικρία τους για το περιστατικό που βίωσαν, διαψεύδοντας παράλληλα πως ο κ. Κουκούλας τους προέτρεψε να μην παίξουν.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, φέρεται να εκνευρίστηκε από το γεγονός πως έγινε ένας τέτοιος αγώνας χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας του, από τη στιγμή που -όπως υποστηρίζει- ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Μυτιλήνης συντηρείται με δικά του έξοδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε χαρακτηριστικά "δε σέβεστε τον ιδρώτα μου".

aelk_pap_mixalakis_1Στο διά ταύτα, οι διοργανωτές ισχυρίζονται πως για να παίξουν στον Ταρλά, πήραν τη σχετική άδεια από τη δημοτική αρχή, η οποία όμως ακόμη και σήμερα και μετά από τόσα και τόσα πανομοιότυπα συμβάντα τα τελευταία χρόνια στα γήπεδά της, δεν έχει διευκρινίσει το… ρόλο της στην όλη υπόθεση και νίπτει συνεχώς τας… χείρας της.

Από την άλλη μεριά η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αν πληρώνει όντως τη συντήρηση των γηπέδων, ίσως δικαίως να έχει αναπτύξει και αυτή την ιδιαίτερη αντίληψή περί δικής της… ιδιοκτησίας στα δημοτικά γήπεδα.

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό καταγράφεται στα ατυχή, που αδικεί τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ο οποίος στο παρελθόν έχει επιδείξει με δικές του πρωτοβουλίες τις κοινωνικές του ευαισθησίες. Αναδεικνύει πάντως ξανά την προβληματική κατάσταση στα γήπεδα της Λέσβου και το "μπαλάκι" παραμένει στα χέρια της δημοτικής αρχής, που δεν έχει κάνει το παραμικρό για να δώσει λύσεις στο πρόβλημα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey