Επανεξέταση για το δίπλωμα UEFA B'

02/01/2013 - 16:02 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2013 - 16:20

Στις 9 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η επανεξέταση των υποψήφιων διπλωματούχων προπονητών UEFA B', που παρακολούθησαν το καλοκαίρι τη Σχολή της ΕΠΟ στη Μυτιλήνη, αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν στις εξετάσεις είτε στην πρακτική, είτε στη θεωρία, είτε στη διαιτησία.

Για 16 ημέρες, στα τέλη Αυγούστου και τις αρχές Σεπτέμβρη, συνολικά 38 υποψήφιοι προπονητές έλαβαν μέρος στη Σχολή, από τη Λέσβο και την υπόλοιπη Ελλάδα, όμως μόνο εννέα από αυτούς -αναμεσά τους πέντε Λέσβιοι- κατάφεραν να πάρουν το δίπλωμα UEFA B'.

Θόδωρος Παπαλόπουλος, Παναγιώτης Αφλαωνιάτης, Κώστας Καραμανώλης, Προκόπης Καρτάλης και Σταύρος Μόλβαλης πέτυχαν στις εξετάσεις τους από τη Λέσβο. Εκ των υπολοίπων, συνολικά 21 υποψήφιοι θα πρέπει να επανεξεταστούν σε ένα μάθημα και οι υπόλοιποι 8 σε δύο μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος.

Η ΕΠΣ Λέσβου σε συνεννόηση με την ΕΠΟ αποφάσισε η επανεξέταση όσων "κόπηκαν" το Σεπτέμβρη να γίνει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ξανά στη Μυτιλήνη, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους προπονητές το επιθυμούν να προσπαθήσουν για το δίπλωμα του UEFA B'.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey