Μια νίκη και μια ήττα στην πρεμιέρα των Μικτών

03/01/2013 - 17:34 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2013 - 20:08

Mikti_EPSL_paides_2012Η έναρξη του αναπτυξιακού πρωταθλήματος επεφύλασσε μια χαρά και μια λύπη για τις Μικτές Λέσβου σε νέους και πάιδες, στα ματς της πρεμιέρας στη 10η Περιφέρεια.

Στο εναρκτήριο ματς των παίδων, η ομάδα του Λάκη Σπανού (φωτό) ηττήθηκε με σκορ 2-3 από τη αντίστοιχη των Κυκλάδων, σε ένα ματς με συνεχείς ανατροπές κατά το οποίο η Μικτή Λέσβου πλήρωσε το γεγονός πως στη μεγαλύτερη διάρκειά του αγωνίστηκε με παίκτη λιγίτερο λόγω της αποβολής του Σιταρά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Περιστεράκη (0-1), όμως οι Λέσβιοι ισοφάρισαν με γκολ Ραχάνη (1-1). Ακολούθησε η αποβολή, όμως οι παίκτες της Μικτής Λέσβου κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με γκολ του Μπαζίμα (2-1) και να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στην επανάληψη, η κούραση από την αριθμητική ανισσοροπία έπαιξε καταλυτικό ρόλο και οι Κυκλάδες γύρισαν το ματς, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Λυκούρη (2-2) και παίρνοντας τη νίκη με γκολ του Καραδήμα (2-3).

Στους νέους, η Μικτή Λέσβου πανηγύρισε σημαντική νίκη επί της αντίστοιχης των Κυκλάδων με 2-0. Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη προηγήθηκε με γκολ του Μιχαλακέλλη στο α΄ημίχρονο και ο ίδιος παίκτης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, προσθέτοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της Μικτής Λέσβου.

Στα άλλα ματς της 1ης Αγωνιστικής, στους παίδες, τα Δωδεκάνησα πέτυχαν ευρεία σε έκταση νίκη κόντρα στη Χίο (7-1), ενώ στους νέους σημειώθηκε η έκπληξη με τους Χιώτες να επικρατούν των Δωδεκανήσων με σκορ 0-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey