Σαρρής:"Ποδόσφαιρο ευκαιριών και όχι ευκαιριακό ποδόσφαιρο"

06/01/2013 - 23:56 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2013 - 05:15

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής στο μήνυμα που απηύθυνε στα λεσβιακά σωματεία, τόνισε πως γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του νησιωτικού ποδοσφαίρου, αλλά και τα ξεχωριστά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Αγωνιζόμαστε για ένα ποδόσφαιρο ευκαιριών και όχι για ένα ευκαιριακό ποδόσφαιρο», σχολίασε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας και την ικανοποίησή του που βρέθηκε στην εκδήλωση της ΕΠΣ από τη Λέσβο.

Ο κ. Σαρρής συνοδεύονταν από το Νομικό Σύμβουλο της ΕΠΟ Θοδωρή Κουρίδη και δεν έκρυβε πως ένιωθε ιδιαίτερα οικεία στην παρουσία του στη Μυτιλήνη. Προσιτός και χαμογελαστός βρέθηκε σε αρκετά πηγαδάκια πριν την εκδήλωση, ενώ είχε θερμή συνομιλία και με τον Περιφερειάρχη Νάσο Γιακαλή.

Λόγω του ότι θα αναχωρούσε για τη Χίο με το πλοίο, δεν μπόρεσε να παραμείνει μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη των βραβεύσεων, έχοντας αποκτήσει μία εικόνα για τα αιτήματα του λεσβιακού ποδοσφαίρου από τις επαφές που πραγματοποίησε με τους Λέσβιους παράγοντες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey