Η ρήξη έφερε παραίτηση στους παλαιμάχους

10/01/2013 - 14:31 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2013 - 15:17

Palaimaxoi_Lesvou_2012_Protoxronia1Τελικά, ο φιλικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε πριν την Πρωτοχρονιά μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Λέσβου και της Μικτής Αστυνομίας / Λιμενικού, έμελλε να προκαλέσει αρκετές αναταράξεις σε τοπικό επίπεδο.

Η διαμαρτυρία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Νίκου Μιχαλάκη είχε αρχικά ως αποτέλεσμα την ανακοίνωση που εξέδωσαν -κατά πλειοψηφία- οι παλαίμαχοι, αμέσως μετά τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και την αντίδραση στη συνέχεια του Προέδρου του Συλλόγου Παναγιώτη Πιττού, ο οποίος λίγες μέρες αργότερα έκανε δηλώσεις σε τοπική εφημερίδα, αντικρούοντας το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είχαν συντάξει οι βετεράνοι συμπαίκτες του.

Η ρήξη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Παλαιμάχων έφερε αναπόφευκτα και ανακατατάξεις στο σώμα, αφού κατά την τελευταία συνεδρίαση ο Παναγιώτης Πιττός παραιτήθηκε από την Προεδρία, παραμένοντας απλό μέλος στο ΔΣ.

Μια εξέλιξη που οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι η ενέργεια του, ως Πρόεδρος, να διαψεύσει μεμονωμένα τον ίδιο το Σύλλογο ουσιαστικά, αλλά και την ανακοίνωσή που συντάχθηκε κατά του κ. Μιχαλάκη, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των υπολοίπων μελών.

Σε κάθε περίπτωση, είναι κρίμα ένας αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε την περίοδο των εορτών με μοναδικό στόχο τη συνεισφορά των συμμετεχόντων, αλλά και των φιλάθλων προς τους άπορους συντοπίτες μας, να γίνεται η αιτία ώστε να αναμοχλεύεται ακόμα και σήμερα, όχι για το αγωνιστικό σκέλος και την κοινωνική του προέκταση, αλλά για τέτοιες δυσάρεστες εξελίξεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey