Από βδομάδα τα αποτέλεσματα του UEFA B'

18/01/2013 - 14:40

sxoli_uefa_b_enwsiako4Tα αποτελέσματα της επανεξέτασης των Μυτιληνιών υποψήφιων προπονητών για το δίπλωμα UEFA B' αναμένεται να γίνουν γνωστά την εβδομάδα που έρχεται, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το "SL" σε επικοινωνία με την ΕΠΟ.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι, η συγκεκριμένη επανεξέταση είχε τοποθετηθεί οργανωτικά στη Σχολή που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στον Πειραιά για το δίπλωμα UEFA B' και ως εκ τούτου, τα αποτέλεσματα θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα, μετά το πέρας των εξετάσεων της Κυριακής, δηλαδή ενδεχομένως ακόμα και τη Δευτέρα (21/1).

Η Σχολή προπονητών της Μυτιλήνης είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι και συνολικά πέτυχαν στις εξετάσεις 9 από τους 38 υποψηφίους, ανάμεσά τους και πέντε Λέσβιοι (Θόδωρος Παπαλόπουλος, Παναγιώτης Αφλαωνιάτης, Κώστας Καραμανώλης, Προκόπης Καρτάλης και Σταύρος Μόλβαλης).

Η επανεξέταση όσων είχαν κοπεί στην πρακτική ή τη θεωρία πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη στις 9 Ιανουαρίου. Όσοι πάντως δεν είχαν περάσει το μάθημα της διαιτησίας, προβλέπεται να εξεταστούν εκ νέου σε επόμενη Σχολή της ΕΠΟ, αφού δεν ψηφίστηκε η τροποποίηση του κανονισμού για ταυτόχρονη επανεξέταση σε δύο μαθήματα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey