Ακόμα 9 διπλωματούχοι UEFA B

25/01/2013 - 18:22

sxoli_uefa_b_enwsiako13Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα της επανεξέτασης για το δίπλωμα προπονητικής UEFA B', που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Μυτιλήνη στο πλαίσιο της 70ης Σχολής προπονητών, που διοργάνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" συνολικά οκτώ ακόμα Μυτιληνιοί και ένας Λημνιός είναι πλέον κάτοχοι του διπλώματος, αφού πέτυχαν στις εξετάσεις τους και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τη Σχολή UEFA B'.

Πρόκειται για τους Γιώργο Αντωνίου, Γιάννη Βόϊκο, Θόδωρο ΓιακαλήΡαφαήλ Κάκκαρο, Δημήτρη Λάσκαρη, Παναγιώτη Μαστέλο, Βασίλη Νησιώτη, Δημήτρη Χρυσοστόμου και τον επίσης τον Λημνιό Χρήστο Παλαιολογούδια. Θυμίζουμε ότι κατά την πρώτη εξέταση του καλοκαιριού, διπλωματούχοι αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Αφαλωνιάτης, ο Κώστας Καραμανώλης, ο Προκόπης Καρτάλης, Σταύρος Μόλβαλης και Θόδωρος Παπαλόπουλος.

Από την ΕΠΣ Λέσβου έγινε γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να προγραμματιστεί μια ακόμα επανεξέταση για όσους χρωστούν ένα ή δύο μαθήματα, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την ΕΠΟ και το οργανόγραμμα σχετικά με τις Σχολές προπονητών για το UEFA B.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey