Παρουσία του Κάκου η πίτα των διαιτητών [pics]

18/02/2013 - 20:58 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2013 - 22:37

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_2Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου έκοψε το απόγευμα την πίτα του, στις εγκαταστάσεις του στη Χρυσομαλλούσα και αναμφίβολα την παράσταση έκλεψε η ολιγόλεπτη παρουσία του διεθνούς ρέφερι Τάσου Κάκου.

Ο Κερκυραίος διαιτητής επισκέφθηκε το πρωί τη Λέσβο για να προσκυνήσει στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου και παρά την πίεση του χρόνου, βρέθηκε για λίγη ώρα και στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Λέσβου, προλαβαίνοντας οριακά την πτήση της επιστροφής του από το Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης".

Η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν κυριολεκτικά κατάμεστη από κόσμο.

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_kosmos1Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Φλώρος, ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Γιάννης Βατός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Παντελής Πατερέλλης και Αριστείδης Χατζηκομνηνός, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας στο Βόρειο Αιγαίο Παναγιώτης Κορδονούρης, o Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Δημήτρης Κουρσουμπάς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Μυτιλήνης Μανόλης Βόμβας και εκπρόσωποι της ΕΠΣ Λέσβου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Ψαρρόπουλο.

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_vounatsosΕπίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Δημήτρης Φωταρέλλης, εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων Αιγέα Πλωμαρίου, Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας, Προοδευτικής Σκ. Καλλονής, Αετού Λουτρών, Φίλιας και ΑΕΛΚ, καθώς και σύσσωμα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών.

Ο Τάσος Κάκος απένειμε αναμανηστικά διπλώματα στους νέους διαιτητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την τελευταία Σχολή Διαιτησίας, ακολούθησαν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί από τους προσκεκλημένους και η βραδιά ολοκληρώθηκε με τρεις τιμητικές βραβεύσεις του Συνδέσμου, προς τον πρώην Πρόεδρο Στράτο Μοιρασγεντή, προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ Θεόδωρο Στεργίου και προς τον Εκπαιδευτή Διαιτησίας της ΕΠΟ Γιώργο Κουκούλα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από την εκδήλωση

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_kakos1Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_Moirasgentis

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_StergiouDiaithtes_Kopi_Pitas_2013_Koukoulas

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata1Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata2

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata3Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata4

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata5Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata6

Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata7Diaithtes_Kopi_Pitas_2013_diplwmata8

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey