Προκρίθηκε το Λύκειο Πέτρας!

12/03/2013 - 18:01

ball_men1Το μαγικό του ταξίδι στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζει το Λύκειο Πέτρας, που μετά την κατάκτηση του τίτλου στο νησί, έδωσε πριν λίγη ώρα τον πρώτο του αγώνα στα νοκ άουτ της Β' Φάσης.

Το Λύκειο της βόρειας Λέσβου αντιμετώπισε Λύκειο της Πάρου, που κατέκτησε τον τίτλο στις Κυκλάδες και επικράτησε με σκορ 2-0 σε ματς που διεξήχθη στην Αθήνα. Τα γκολ για το Λύκειο Πέτρας πέτυχαν ο Πιτσούλης και ο Ζγουρνιός, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα τους το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος για το Λύκειο Πέτρας θα είναι οι πρωταθλητές Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα Λύκειο της Κω.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Λυκείου Πέτρας απαρτίζεται από παίκτες, που στην πλειοψήφία τους αγωνίζονται και στα τοπικά πρωταθλήματα της Λέσβου, με τις ομάδες της περιοχής, κυρίως του Αχιλλέα Πέτρας και του Καραβαγγέλη Στύψης. Γι' αυτό το λόγο εξάλλου, η ΕΠΣ Λέσβου είχε αναβάλλει τον αγώνα μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας την Κυριακή, που μας πέρασε.

Το "SL" εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά που εκπροσωπούν τη Λέσβο και να... καθυστερήσουν αρκετά να επιστρψέουν στο νησί, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία τους στη διοργάνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey