Συνεργασία ΕΠΣΛ και Δήμου για τα γήπεδα

21/03/2013 - 12:08

Vyrwn_Morias_Atromitos_gipedoΑρκετά εποικοδομητική δείχνει η συνεργασία της ΕΠΣΛ με το Δήμο Λέσβου σε αυτό το μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, που την ευθύνη των χώρων άθλησης έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βατός.

Έπειτα και από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες μεταξύ του Σταύρου Ψαρρόπουλου με τον Δήμαρχο Δημήτρη Βουνάτσο, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Βατό αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού παιδείας, νεολαίας και άθλησης Κώστα Αστυρακάκη, τα μηνύματα που προκύπτουν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού και με δεδομένη τη δέσμευση της δημοτικής αρχής ότι έχει ενταχθεί σε αυτόν, ένα κονδύλι για την επισκευή σημαντικών φθορών στα γήπεδα του νησιού, άπαντες περιμένουν τις πρώτες εξελίξεις.

Σαφέστατα, η λήξη των πρωταθλημάτων θα σημάνει πιθανότατα και την έναρξη των όποιων εργασιών προγραμματιστούν. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Δήμος Λέσβου σε συνεργασία με την Επιτροπή Γηπέδων της ΕΠΣΛ, η οποία θα συντάξει έκθεση καταλληλότητας για τους αγωνιστικούς χώρους. Εξάλλου, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών αποφασίστηκε η στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Ένωσης, ώστε να δίνονται άμεσες και υπεύθυνες λύσεις.

Είναι γεγονός πως τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου Λέσβου δεν επιτρέπουν μεγαλόπνοα σχέδια, όμως εκφράζεται η πεποίθηση πως εκτός της σωστής συντήρησης των υφιστάμενων γηπέδων, θα μπορούσαν να τοποθετηθούν ακόμα και νέοι χλοοτάπητες με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, κάτι το οποίο δεσμεύτηκε πως θα διερευνήσει ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βατός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey