"Φλερτάρει" με Σαββίδη και ΕΠΣΛ ο Αυγουστίδης;

01/04/2013 - 13:41 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2013 - 14:00

Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των λεσβιακών γηπέδων. «Κατέχει το τόπι», όπως λένε στην πιάτσα, όσο ελάχιστοι, γεγονός που τον φέρνει πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τις κατά καιρούς βαρύγδουπες τοποθετήσεις του. Οι περαιτέρω συστάσεις για τον Γιώργο Αυγουστίδη είναι περιττές, καθώς όλοι τον γνωρίζουν είτε από τις θορυβώδεις εκπομπές του εκ ραδιοφώνου, είτε όταν σκαλίζει πράγματα και καταστάσεις σαν «φουνταριστός» στον τοπικό Τύπο.

Βέβαια η ιδιότητά του στην πραγματικότητα είναι μία. Και πλέον φαίνεται πως το παραδέχεται και ο ίδιος. Με διαδρομή στα «κοινά» Αιολικού και ΑΕΛΚ, αλλά και σε εκείνα της ΕΠΣ Λέσβου για πάνω από 20 χρόνια, ο Γιώργος Αυγουστίδης είναι σημαίνων παράγοντας του τοπικού μας ποδοσφαίρου και οι τελευταίες κινήσεις του το αποδεικνύουν περίτρανα.

Ποιες είναι αυτές; Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», ο Γιώργος Αυγουστίδης βρέθηκε χθες, στο Γήπεδο «Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει μαζί με καλό του φίλο από τη Μυτιλήνη, το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στο περιθώριο ωστόσο του αγώνα και εκμεταλλευόμενος το καλό κλίμα που προέκυψε μετά το 0-0 των δύο ομάδων, βρήκε την ευκαιρία να ξετρυπώσει στις ερμητικά γενικά κλειστές σουίτες, Ιβάν Σαββίδη και Ζερμάν Σιστιακόφ, συζητώντας με... άνεση περί ποδοσφαίρου και απολαμβάνοντας τη θέα προς τον αγωνιστικό χώρο με το απαραίτητο... φραπεδάκι.

Tsakas_Savvidis_SisitiakovΟι ίδιες πληροφορίες τον θέλουν να έχει λάβει τις ευλογίες τους για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ της Λέσβου, δεδομένου ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει πολύ σύντομα να θέσει υπό την επιρροή του την πλειοψηφία των ΕΠΣ της βόρειας Ελλάδας, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή εντός της ΕΠΟ.

Η κίνηση αυτή σαφέστατα αποτελεί την πρώτη σοβαρή απειλή για το τέλος της παντοκρατορίας του Σταύρου Ψαρρόπουλου στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, καθώς ο Γιώργος Αυγουστίδης με τη διεισδυτικότητα του αλλά και το αστείρευτο ταλέντο του στον προφορικό λόγο, φέρεται να κέρδισε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, όπως προδίδει και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Έτσι, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια μιας προδιαγραφόμενης εξέλιξης, που θα δώσει τεράστιο ενδιαφέρον στις εκλογές της ΕΠΣΛ τον προσεχή Ιούλιο.

Την ίδια στιγμή ο νυν Πρόεδρος Σταύρος Ψαρρόπουλος, με την πολυετή ενεργή παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, φαίνεται πως έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα από τα γεγονότα και αναμένεται σύντομα να κάνει ρελάνς, με δική του δημόσια εμφάνιση δίπλα στον πιο ισχυρό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, περιμένοντας το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο.

Η μάχη των εντυπώσεων είναι συγκλονιστική...

Η είδηση σαφέστατα και αποτελεί το πρωταπριλιάτικο ψέμα του "SL" προς τους αναγνώστες του...

Καλό μήνα σε όλους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey