Φιλανθρωπικό τουρνουά στην Καλλονή

09/04/2013 - 14:15 Τελευταία τροποποίηση στις 09/04/2013 - 14:28

Palaimaxoi_Lesvou_2012_Protoxronia1Αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνονται στην Καλλονή, με τη συμμετοχή των παλαιμάχων Λέσβου και Καλλονής, καθώς επίσης των ομάδων της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σωμάτος.

Το τουρνουά είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (13/3) με ώρα έναρξης τις 15:30 στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" του Λεκανοπεδίου, το οποίο ωστόσο βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται επίσης και το Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Οι διοργανωτές έχουν λάβει πάντως από το Δήμο Λέσβου τις διαβεβαιώσεις ότι το Στάδιο θα είναι έτοιμο το Σάββατο για τους αγώνες, οι οποίοι έχουν μάλιστα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως συνέβη και στη Μυτιλήνη τα Χριστούγεννα, έτσι και τώρα, οι παλαίμαχοι με την πολύτιμη υποστήριξη του Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου Παναγιώτη Βάλεση και του Κεντρικού Λιμενάρχη Μυτιλήνης Μανόλη Βόμβα, έχουν εκδώσει κουπόνια ενίσχυσης, τα οποία πωλούνται τις τελευταίες ημέρες σε όλο το νησί.

Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν έως την ημέρα πραγματοποίησης του τουρνουά, θα αγοραστούν τρόφιμα, τα οποία θα μοιραστούν έπειτα από ενέργειες των παλαιμάχων της Καλλονής σε άπορες οικογένειες του Λεκανοπεδίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey