Αντιμέτωπη με την Κρήτη η Μικτή Αιγαίου

10/04/2013 - 12:36 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2013 - 12:52

odysseaselytis2010-11Την ερχόμενη Τετάρτη (17/4) θα συνεχιστεί το Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, με τις Μικτές των Ενώσεων να δίνουν πλέον τη θέση τους στις περιφερειακές ομάδες, έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων της Β' Φάσης σε παίδες και νέους.

Η Μικτή Αιγαίου της 10ης Περιφέρειας θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη Μικτή Κρήτης και θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών που διεξήχθησαν σε Λέσβο και Χίο τους προηγούμενους μήνες. Τις κλήσεις ανακοίνωσε ο περιφερειακός προπονητής Δήμος Κάβουρας και σε αυτές περιλαμβάνονται 9 και 5 Λέσβιοι, στις ομάδες νέων και παίδων, αντίστοιχα.

Από τη Μικτή Λέσβου νέων, που θριάμβευσε αήττητη στο νησιωιτκό όμιλο, επιλέχθηκαν οι Ζαχαρής, Μιχαλακέλλης, Σαλταμάρας, Παπαδόπουλος, Κάκκαρος, Μαυραγάνης και Χατζηγιοβάννης, που αγωνίζονται στον Οδυσσέα Ελύτη, καθώς επίσης και οι Λαμπράκης, Βερβέρης από τα Λιονταράκια.

Από τη Μικτή Λέσβου παίδων, που έκανε εντυπωσιακό φίνις στους αγώνες της Β' Φάσης στη Χίο, κλήθηκαν οι Μαρίνος, Φωτέλλης και Ραχάνης από τα Λιονταράκια, ο Μπαζίμας του Βύρωνα Μόριας και ο Μαρκατσέλλης από τη Λήμνο.

Να σημιωθεί, ότι την Μικτή Αιγαίου στους νέους θα κοουτσάρει ο προπονητής της Μικτής Λέσβου, Στέλιος Μουντανάρης, λόγω της πρωτιάς που κατέκτησε η ομάδα του στο νησιωτικό όμιλο.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο του Αγίου Κοσμά, στην Αθήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey