Κουρεύτηκε το "Κώστας Κεντέρης"

10/04/2013 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2013 - 13:53

stadio_kostas_kenteris_kalloni1Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Λέσβου στο δημοσίευμα του "SL" γύρω από το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, το οποίο ανέφερε χθες πως είχε αφεθεί στη... μοίρα του και θύμιζε περισσότερο βοσκοτόπι, παρά γήπεδο.

Οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Σταδίου, έχοντας δεχθεί παράλληλα και τις ασφυκτικές πιέσεις των παλαιμάχων, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει στο γήπεδο για το Σάββατο ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη συμμετοχή επίσης των παλαιμάχων Καλλονής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, έβαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα μηχανήματα και απομάκρυναν τα πυκνά χόρτα, που είχαν βγει τους τελευταίους μήνες.

Γίνεται σαφές ωστόσο, πως τέτοιους είδους Στάδια δεν επιτρέπεται να τα... περιποιούνται οι αρμόδιοι κατά περίσταση και θα πρέπει ο Δήμος Λέσβου να μεριμνήσει, ώστε η πλήρης συντήρησή τους να πραγματοποιείται πιο τακτικά, αφού ένα απλό κούρεμα δε λύνει τα όποια προβλήματα δημιουργούνται.

Είναι κρίμα άλλωστε, ένα ακόμα από τα λιγοστά γήπεδα με χόρτο πάνω στο νησί, τα οποία απέκτησε με διάφορες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια η Λέσβος, να καταστραφεί από την αναλγησία των υπευθύνων, οι οποίοι δε φαίνεται πως συμμερίζονται ιδιαίτερα τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά στους χώρους άθλησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey