Ζωντάνεψε το Βουναράκι! [pics]

28/04/2013 - 23:13 Τελευταία τροποποίηση στις 28/04/2013 - 23:40

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi5_750pxΓέμισε από παιδιά, γονείς και φιλάθλους σήμερα το απόγευμα το γήπεδο στο Βουναράκι, με δύο φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ του νεοσύστατου Απόλλωνα και της ΑΕΛ Καλλονής στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με γεννηθέντες του 2005 έως 2007 στο πρώτο ματς και του 2003 έως 2004 στο δεύτερο, προσφέροντας όμορφο θέαμα σε αγώνες που διεξήχθησαν σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.

Τα παιδιά χάρηκαν το ποδόσφαιρο, έτρεξαν, έπαιξαν, πανηγύρισαν και πρόσφεραν απλόχερα χαμόγελα στην κατάμεστη από κόσμο κερκίδα του γηπέδου, που είναι γεγονός ότι έδωσε πνοή στην περιοχή, μετατρέποντας ένα εγκαταλειμμένο χώρο (πρώην γήπεδο μπάσκετ) σε μια όμορφη αθλητική εγκατάσταση, μέσα στο κέντρο ουσιαστικά της πόλης.

Απόλλων Μυτιλήνης και ΑΕΛΚ έχουν παίξει ξανά μαζί, τόσο στη Μυτιλήνη όσο και στην Καλλονή, με τους προπονητές των δύο συλλόγων να δίνουν έτσι τη δυνατότητα σε όλα αυτά τα παιδιά να χαρούν το ποδόσφαιρο, να αθληθούν και να συναγωνιστούν μεταξύ τους, πάντα στο πλαίσιο του "ευ αγωνίζεσθαι".

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν και στα δύο παιχνίδια όμορφο θέαμα και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, που σίγουρα τους άφησαν ενθουσιασμένους. Κι αυτό εξάλλου φάνηκε από το θερμό χειροκρότημα στις προσπάθειες όλων των παιδών.

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi1Το "SL" βρέθηκε στο Βουναράκι και παρακολούθησε από κοντά τις δύο φιλικές αναμετρήσεις, καλύπτοντας το ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Και πιστέψτε μας, το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό δεδομένων των ηλικιών, στη διάρκεια των αγώνων υπήρξαν φάσεις και ενέργειες που έδειξαν όμορφη τεχνική κατάρτιση, ενώ τα περισσότερα από τα γκολ που σημειώθηκαν είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά φυσικά και στους δύο προπονητές, τον Γιάννη Βόϊκο του Απόλλωνα Βουναρακίου και τον Τάσο Τσαλταμπασίδη της ΑΕΛΚ, για το επίπεδο των ομάδων που παρουσίασαν.

Για την ιστορία, το πρώτο ματς διάρκειας δύο ημιχρόνων των 25 λεπτών στην κατηγορία των προ-τζούνιορ (γενν. 2005-2006-2007), που ήταν και το "κυρίως πιάτο", έληξε με 5-4 υπέρ του Απόλλωνα Βουναρακίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μανόλης Βόϊκος, που πέτυχε τρία γκολ, ενώ από πλευράς ΑΕΛΚ -η οποία ανέτρεψε δύο φορές το εις βάρος της σκορ- ξεχώρισε ο Γιάννης Χατζηκυριάκος, ο οποίος σημείωσε επίσης χατ τρικ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν παιδιά της κατηγορίας τζούνιορ (γενν. 2003-2004), τα οποία μοιράστηκαν από τους δύο προπονητές σε ισάριθμα γκρουπ και έπαιξαν από ένα ημίχρονο διάρκειας επίσης 25 λεπτών. Η ΑΕΛΚ κέρδισε το πρώτο ματς με σκορ 2-4 και το δεύτερο με 1-3.

Άπαντες έφυγαν χαρούμενοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους στα γήπεδα για το επόμενο χρονικό διάστημα. Όσο για την εμπειρία μας, δημοσιογραφικά ως "SL", το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μιλάει από μόνο του...

Apollon_Bounarakiou_projunior_2012_13

AELK_projunior_2012_13

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi7_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi6_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi8_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi4_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi5_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi1_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi3

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi9_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi11_750px

Apollon_Boun_AELK_pj_fasi10_750px

Apollon_Boun_junior_2012_13

AELK_junior_2012_13

Apollon_AELK_junior_fasi1

Apollon_AELK_junior_fasi2

Apollon_AELK_junior_fasi3

Apollon_AELK_junior_fasi4

Apollon_AELK_junior_fasi5

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey