Φλερτάρει με την πρωτιά η Μικτή προπαίδων!

29/04/2013 - 13:24

mikti_epsl_propaides_2012Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μικτή προπαίδων της ΕΠΣ Λέσβου, που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος σε αυτές τις ηλικίες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γήπεδο "Σ. Αγγελόπουλος" του Φαλήρου.

Οι "λιλιπούτειοι" ποδοσφαιριστές του νησιού μας, γεννημένοι το 2001, κάνουν εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση και διεκδικούν με αξιώσεις την πρώτη θέση στο νησιωτικό όμιλο, με απολογισμό αυτή τη στιγμή δύο νίκες και μία ήττα σε τρία ματς.

Η Μικρή προπαίδων Λέσβου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με ήττα από τις Κυκλάδες (1-2), σε ένα ματς που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε ωστόσο με τον Νίκο Χατζηδημητρίου, αλλά δέχθηκε το δεύτερο γκολ στην επανάληψη και μοιραία ήρθε η ήττα. Στο δεύτερο παιχνίδι της ωστόσο, η Λέσβος κέρδισε την αντίστοιχη Μικτή της Σαμου (0-2) με δύο γκολ των Γρηγόρη Μακρή και Στρατή Γεραγωτέλλη.

Με την ψυχολογία στα ύψη και τις εμπειρίες περισσότερες πλέον, η Λέσβος πέτυχε σπουδαία νίκη στον τρίτο της αγώνα κόντρα στα αήττητα ως εκείνη τη στιγμή Δωδεκάνησα (1-0). Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Στρατής Γεραγωτέλλης, βάζοντας την Μικτή της ΕΠΣΛ σε θέση οδηγού στη βαθμολογία.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι, η Λέσβος αντιμετωπίζει τη Χίο και με ενδεχόμενη νίκη θα κατακτήσει την πρωτιά στον νησιωτικό όμιλο, επίτευγμα αναμφίβολα εξαιρετικά σημαντικό, δεδομένης των δυσκολιών.

Να σημειώσουμε ότι την αποστολή της Μικτής προπαίδων ΕΠΣ Λέσβου, την οποία προπονεί ο Παράσχος Λάσκαρης, αποτελούν οι: Θεμιστοκλής, Νομίδης, Σωκράτης Μαρμάρου, Δημήτρης Πλούταρχος Δασκαλόπουλος, Νίκος Δρακούλης, Γρηγόρης Μακρής, Γεώργιος Γεωμηλάς, Παναγιώτης Κύτελης, Ευστράτιος Ασβεστάς, Ευστράτιος Γεραγωτέλλης, Γεώργιος Ευαγγελέλλης, Δημήτρης Καλλογήρου, Λουκάς Καπετάνιος, Ευστράτιος Παντέλης, Απόστολος Σαμιώτης, Βλάσιος Σαντορινιός, Τριαντάφυλλος Τσούκας, Χρήστος - Γεώργιος Χατζηαθανασίου, Νίκος Χατζηδημητρίου, Βασίλειος Βαξεβάνης, Δημήτριος Χατζηχρήστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey