Φιλική νίκη Αναγέννησης Γέρας επί ΑΕΛΚ Κ20

29/04/2013 - 14:49 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2013 - 15:00

Matas_Anagennisi_odigiesΗ προετοιμασία της Αναγέννησης Γέρας για τα επερχόμενα μπαράζ ανόδου στη νέα Γ' Εθνική συνεχίζεται με αμείωτη ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Ο προπονητής των Γεραγωτών Νίκος Μάτας είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του το Σάββατο, στο Γήπεδο του Παπάδου, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛΚ Κ20.

Οι πρωταθλητές Λέσβου επικράτησαν με σκορ 4-1 σε ένα παιχνίδι, όπου δημιούργησαν αρκετές φάσεις, τελειώνοντας σωστά πολλές από αυτές. Για την Αναγέννηση, που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-1, σκόραραν οι Παυλέλλης, Βλάμης, Μαλακός και Σεραφίγκος.

Ο Νίκος Μάτας, σε δηλώσεις του στο "SL" επεσήμανε: "Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας και ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μπυ. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα μπαράζ. Θα δουλέψουμε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, εκτός από τη Μεγάλη Παρασκευή όπου θα δώσω ρεπό. Στόχος μας είναι να παίξουμε ακόμα ένα φιλικό το Μεγάλο Σάββατο, με μια μικτή ομάδα ποδοσφαιριστών από την Α' Κατηγορία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey