Λύγισε από την κούραση η Μικτή προπαίδων

30/04/2013 - 12:49

mikti_epsl_propaides_2012Έφτασε στην πηγή, αλλά... νερό δεν ήπιε η Μικτή προπαίδων της ΕΠΣ Λέσβου, που ωστόσο τα πήγε πολύ καλά δεδομένων των δυσκολιών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο "Σ. Αγγελόπουλος" του Φαλήρου, στην Αθήνα.

Η ομάδα της Λέσβου κρατούσε την τύχη στα χέρια της στο τελευταίο ματς κόντρα στη Χίο και με νίκη θα κατακτούσε την τιμητική πρώτη θέση στο νησιωτικό όμιλο. Όμως, η κούραση σε συνδυασμό με την αστοχία στέρησαν από την ομάδα του Παράσχου Λάσκαρη το τρίποντο βαθμών.

Οι Χιώτες, που είχαν ρεπό την προηγούμενη μέρα, παρουσιάστηκαν πιο ξεκούραστοι στο γήπεδο. Από τη στιγμή κιόλας που η Λέσβος δεν άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό, έχοντας δοκάρι με τον Σαμιώτη, αλλά ούτε λίγο αργότερα στο τετ α τετ του Δρακούλη, η ομάδα της Χίου βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε μια αντεπίθεση (0-1). Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών έγινε και το 0-2 σε μια περιπετειώδη φάση, με την μπάλα να χτυπά δυο φορές στο δοκάρι της Μικτής Λέσβου και να καταλήγει τελικά στα δίχτυα. Οι δύο ομάδες πάντως πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2, αφού ο Δρακούλης μείωσε για τη Λέσβο.

Στην επανάληψη ωστόσο, αν και δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα η Χίος να αναρριχηθεί στον πίνακα, εκμεταλλευόμενη τριπλή ισοβαθμία, η οποία αφήνει στην 2η θέση της Μικτή Λέσβου.

Να σημειώσουμε ότι την αποστολή της Μικτής προπαίδων ΕΠΣ Λέσβου, την οποία προπονεί ο Παράσχος Λάσκαρης, αποτελούν οι: Θεμιστοκλής, Νομίδης, Σωκράτης Μαρμάρου, Δημήτρης Πλούταρχος Δασκαλόπουλος, Νίκος Δρακούλης, Γρηγόρης Μακρής, Γεώργιος Γεωμηλάς, Παναγιώτης Κύτελης, Ευστράτιος Ασβεστάς, Ευστράτιος Γεραγωτέλλης, Γεώργιος Ευαγγελέλλης, Δημήτρης Καλλογήρου, Λουκάς Καπετάνιος, Ευστράτιος Παντέλης, Απόστολος Σαμιώτης, Βλάσιος Σαντορινιός, Τριαντάφυλλος Τσούκας, Χρήστος - Γεώργιος Χατζηαθανασίου, Νίκος Χατζηδημητρίου, Βασίλειος Βαξεβάνης, Δημήτριος Χατζηχρήστου.

Βαθμολογία
1. Δωδεκάνησα 9
2. Χίος 6
3. Κυκλάδες 6
4. Λέσβος 6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey