Θυμήθηκαν τα... παλιά στο Πλωμάρι! [pics]

02/05/2013 - 14:15 Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2013 - 15:38

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_fasi_2012_13Πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Τετάρτη, το φιλικό των βετεράνων Λέσβου και Πλωμαρίου στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 4-4 σε ένα χορταστικό ματς από κάθε άποψη.

Ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα έσοδα που μαζεύτηκαν θα δοθούν για την ενίσχυση απόρων του Πλωμαρίου. Ο καιρός βοήθησε για τη διεξαγωγή του αγώνα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άριστη κατάσταση και οι βετεράνοι απόλαυσαν το παιχνίδι, όπως φυσικά και όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες.

Ο Αιγέας πρόσφερε μια τσάντα με δώρα, ούζο Βαρβαγιάννη και ελαιόλαδο της οικογένειας Πρωτούλη σε όλους τους φιλοξενούμενους. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις.

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_dora_2012_13Τιμήθηκαν ο Μιχάλης Μαμάκος, ο Παναγιώτης Ανδριώτης, ο Στέφανος Σανιδάς, ο Γρηγόρης Μωραΐτης και ο Νίκος Καλαμποκάς, ενώ το διοικητικό συμβούλιο του Αιγέα Πλωμαρίου βράβευσε τους βετεράνους της Λέσβου με πλακέτα, την οποία απένειμε ο 82χρονος Παράσχος Σαμαράς, κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Αιγέα, αφού αποτελεί ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και ταυτόχρονα τον πρώτο τερματοφύλακα της ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Πλωμαρίτες προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Βασ. Λαμπρινού, ωστόσο οι Μυτιληνιοί με δύο γρήγορα γκολ του Θόδ. Γιακαλή ανέτρεψαν το σκορ και πήγαν με υπέρ τους προβάδισμα στην ανάπαλυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η ομάδα της Λέσβου έκανε το 1-3 με τον Εμ. Μαμάκο, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Στρ. Σαμιώτη και έφεραν το ματς στα ίσα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βασ. Λαμπρινού (3-3). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου με γκολ του Θεαγ. Διονυσάτου, ενώ το τελικό 4-4 διαμόρφωσε ο Βασ. Λαμπρινός, σημειώνοντας χατ τρικ.

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_eisodos_2012_13 ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Χατζηαναγνώστου, Πολυζώνης, Αγριμάκης, Μέγας, Σπάρταλης, Μπαράκης, Μπέντο, Φωταρέλλης, Σαλταμάρας, Στεφάνογλου, Μαρμαράς, Ανδρόνικος, Θ. Παπαδημητρίου, Θ. Γιακαλής, Χατζηλίας, Βαξεβάνης, Κελαϊδίτης, Παρασκευάς, Ματζουράνης, Διονυσάτος, Πηγάσης, Μαμάκος Εμμ., Χατζηγιαννάκης.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ: Χατζηαθανασίου, Καλαμποκάς, Φέλπας (τερμ. 72 χρ.), Ν. Σοφιαδέλλης (67 χρ.), Λινάρδος (62 χρ.), Ι. Σάββας, Χιωτέλλης, Εμ. Παράσχος, Χρ. Παράσχος, Δημ. Μαλιαρός, Γρηγ. Μωραΐτης, Καραμπάσης, Μουτσογιάννης, Καλλονιάτης, Γεραγωτέλλης, Βουνάτσος, Ραφ. Σάββας, Αληγιάννης, Σαμιώτης, Φωτεινός, Τσαραμίρσης, Γ. Μαμάκος

Η βραδιά έκλεισε στη πλατεία για καφέ και πολλή συζήτηση γύρω από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού, ενώ ακολούθησε δείπνο στο "7 Seas", με θαλασσινά, χταπόδια, καλαμάρια, ούζο φυσικά και πολύ κέφι...

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από το Πλωμάρι

Palaimaxoi_Plomariou_2012_13_779px

Palaimaxoi_Lesvou_Plomari_2012_13_779px

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_vraveyseis2013_1Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_vraveyseis2013_2

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_vraveyseis2013_3Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_vraveyseis2013_4

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_vraveyseis2013_5Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_vraveyseis2013_6

Palaimaxoi_Plomariou_istoria_2012_13

Palaimaxoi_Plomariou_istoria2_2012_13

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_eisodos_hq_2012_13

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey