Ευχαριστίες βετεράνων προς Πλωμαρίτες!

08/05/2013 - 12:31

Palaimaxoi_Lesvou_Plomariou_vraveyseis2013_4Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου για τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο Πλωμαρίου, με την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση του Αιγέα και συγκεκριμένα τους κ.κ. Σανιδά, Μαμάκο και Ανδριώτη για τη στήριξή τους στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Θυμίζουμε, ότι οι βετεράνοι της Λέσβου αντιμετώπισαν παραδοσιακά τη Μεγάλη Τετάρτη ομάδα παλαιμάχων του Πλωμαρίου και των γύρω περιοχών, με τα έσοδα από τις εισπράξεις της αναμέτρησης να δίνονται προς ενίσχυση άπορων οικογενειών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό του Στέφανο Σανιδά για την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού αγώνα για την ενίσχυση απόρων της περιοχής Πλωμαρίου. Επίσης νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Μιχάλη Μαμάκο και Παναγιώτη Ανδριώτη, που στήριξαν υλικά και ηθικά τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τέλος, τους χορηγούς και όλους τους φιλάθλους που ενίσχυσαν το φιλανθρωπικό έργο που επιτελούμε. Υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της κοινωνίας του Πλωμαρίου, αλλά και κάθε συνανθρώπου μας στο ακριτικό νησί μας.  

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημ. Φωταρέλλης                     Φραγκούλης Μέγας"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey