Βερβέρης και Ψάννης στον τελικό των Νέων!

16/04/2014 - 12:28 Τελευταία τροποποίηση στις 16/04/2014 - 12:41

Lesvos_Anavyssos_neoi_2013_14_1Συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων είχαμε αυτές τις ημέρες, με τη διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης και σήμερα του τελικού, μεταξύ των ζωνών, που έχουν πλέον δημιουργηθεί από ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων των Ενώσεων, που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στα αρχικά στάδια της διοργάνωσης.

Αιγαίο και Κρήτη, έχοντας συνθέσει τη μικτή της 4ης Ζώνης αγωνίστηκαν στην Κατερίνη με στόχο την πρόκριση στον τελικό, τόσο στους παίδες όσο και στους νέους. Τα κατάφεραν μόνο οι νέοι όμως, επικρατώντας στα πέναλτι της 3ης ζώνης (2-4), αφού πρώτα το 90λεπτο και η παράταση έληξαν χωρίς τέρματα. Εκεί θα αγωνιστούν οι Λέσβιοι Απόστολος Βερβέρης (Αιολικός) και Δημήτρης Ψάννης (Παλλεσβιακός), που αποτελούν μέρος της ομάδας. Οι παίδες, όπου αγωνίζονταν οι Παναγιώτης Παπουτσιδέλλης, Νίκος Αρνομάλλης, Γιώργος Μαρίνος και Χρήστος Παλαμούτσης γνώρισαν την ήττα στον ημιτελικό από την 3η ζωνη (3-1) και τερμάτισαν στην 4η θέση, χάνοντας και στο μικρό τελικό χθες από τη 2η ζώνη (4-1), κερδίζοντας ωστόσο σε εμπειρίες.

Οι αγώνες διεξάγονται στην Πιερία και στην πόλη της Κατερίνης συνοδεύει τους Λέσβιους ποδοσφαιριστές εκ μέρους της ΕΠΣ Λέσβου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Λεωνίδας Σταυρινός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος τελικός των νέων μεταδίδεται LIVE (12:30) από τη Web TV της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Live streaming video by Ustream

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey