Sportlesvos vs Σύνδεσμος Βετεράνων σε φιλικό!

03/07/2014 - 14:46 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2014 - 14:54

Nikites_epathla_diorganotes_episimoiΌπως παραδοσιακά προγραμματίζεται κάθε χρόνο που πραγματοποιούνται τα SportLesvos.GR Tournaments, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον μικρό και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης την Παρασκευή, η φιλική αναμέτρηση των φίλων των συντελεστών της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας Μαρίνου Ορφανού και Βαγγέλη Παπαντώνη.

Η βασική διαφοροποίηση ωστόσο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ότι οι φίλοι Ορφανού και Παπαντώνη που σαφέστατα είναι κοινοί, δεν πρόκειται να αναμετρηθούν ξανά ως αντίπαλοι. Διότι φέτος η αναμέτρηση θα είναι μεταξύ της ομάδας του SportLesvos.GR και του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου και θα έχει όπως και πέρυσι φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Έτσι λοιπόν στις 8:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του μικρού τελικού ανάμεσα στους Vallenciennes και στο Μικρό Καφέ, στις 9:00 ο φιλικός αγώνας SportLesvos.GR – Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου και στις 10:00 ο μεγάλος τελικός!

Σε ότι αφορά πάντα την φιλική αναμέτρηση για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, πρόκειται να βραβεύσει μετά το τέλος του αγώνα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αιολικού Ισαάκ Καραμιχαηλίδη για την προσφορά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο και τον Στρατή Διονυσάτο του Αιολικού για την κατάκτηση του Champions League με τον ΠΟΚ!

Η σύνθεση δύο ομάδων που θα παραταχθούν αντίπαλες στην φιλική αυτή αναμέτρηση, διατηρείται ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey