Ψαρρόπουλος: "Τα ΤΕΛ παρανόμως έχουν δοθεί αποκλειστικά στην ΑΕΛΚ"

04/07/2014 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2014 - 14:07

psarropoulosΓια να διευκολύνει τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας, όταν εκείνη είχε φτάσει στο σημείο της έγκρισης του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος κλήθηκε στο βήμα, απευθύνοντας παράλληλα χαιρετισμό.

Ο ισχυρός παράγοντας του λεσβιακού ποδοσφαίρου, στάθηκε καταρχήν στην προσπάθεια και από μέρους του για την ευνοϊκότερη τοποθέτηση του Αιολικού στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής, ορίζοντας κατά την άποψή του ως καταλληλότερο για οικονομικούς αλλά και αγωνιστικούς λόγους έναν όμιλο περίπου στην… Πελοπόννησο.

Από εκεί και έπειτα απένειμε τα εύσημα στην διοίκηση του Αιολικού τόσο για την περσινή χρονιά όσο και για το ότι για πρώτη φορά έχει θέσει στέρεες βάσεις για να πορευτεί στην επόμενη, κρίνοντας ως «ρεαλιστικό» και «εφικτό» τον νέο προϋπολογισμό.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ωστόσο ήταν τα όσα κατέθεσε ενώπιον της συνέλευσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, αναφορικά με την χρήση του Ταρλά, ρίχνοντας πλέον ευθεία βολή προς την υπό παράδοση σημερινή δημοτική αρχή. "Τα τελευταία τρία χρόνια δημιουργήθηκαν κάποια δεδικασμένα από την δημοτική αρχή, που ουσιαστικά πέταξε εκτός γηπέδων τα τοπικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Μυτιλήνης.

Όμως θεωρώ ότι ο νέος Δήμαρχος κ. Γαληνός, έχει τη βούληση να εξισορροπήσει την κατάσταση. Το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης φτιάχτηκε με έξοδα της πολιτείας. Δηλαδή με δικά μας λεφτά. Είναι αδιανόητο να αποκλείεται ο φίλαθλος κόσμος από το γήπεδο αυτό και είναι αδιανόητο να παίζει μόνη της η Καλλονή, όταν υπάρχει η δυνατότητα να παίξει και ο Αιολικός. Επίσης θεωρώ ότι θα τεθεί υπό εξέταση και ένα ακόμη γήπεδο που έχει αυτή τη στιγμή αποκλειστική χρήση από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Και αναφέρομαι στα ΤΕΛ, που φτιάχτηκαν με παρεμβάσεις πολλών εξ ημών στο παρελθόν, για να εξυπηρετηθεί τότε ο Αιολικός και οι προπονήσεις του, αλλά και τα σωματεία της Μυτιλήνης, τα οποία τα τελευταία χρόνια παρανόμως -και αυτό το τονίζω- παρανόμως, πετάχτηκαν έξω».

Και κατέληξε τονίζοντας πως είναι πεπεισμένος πως ο νέος Δήμαρχος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ότι «είναι ευχής έργον να δούμε και τις δύο ομάδες να αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο στον Ταρλά και τη Δευτέρα στη συνάντηση που έχουμε με όλες τις πλευρές για το θέμα, πιστεύω πως θα καταλήξουμε σε συμφωνία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey