Πέταξε για Ζέεφελντ ο "Πράξι"!

08/07/2014 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2014 - 12:17

Vouros_OSFP_Marseille1Αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, μέχρι φυσικά την… επόμενη, βρίσκεται ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναχώρησε χθες μαζί με την αποστολή που επέλεξε ο Μίτσελ για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο «Πράξι» παρά τον συνωστισμό που παρατηρείται στα μετόπισθεν των «ερυθρόλευκων», με τις αποκτήσεις κυρίως του πολύπειρου Αμπιντάλ και ενδεχομένως εκείνων που είναι σε εκκρεμότητα, αλλά και την ταυτόχρονη παρουσία των Παπαδόπουλου, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Μπόνγκ και Αυλωνίτη, καθώς και των «σίγουρων» Μανωλά, Σιόβα που επέκτειναν μέχρι το 2018 πρόωρα τα συμβόλαιά τους, θα παλέψει στα ίσια στην Αυστρία για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας,  στα πολύ σημαντικά διεθνή φιλικά του Ολυμπιακού στην Αμερική, απέναντι σε ομάδες όπως η Μίλαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βούρος, ο οποίος σαφώς και υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό που έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ενδεικτικό είναι πως δικό του δημιούργημα είναι ο Ανδρέας Σάμαρης που ήρθε με μελλοντικές προοπτικές πέρυσι και πήρε φανέλα βασικού στην προετοιμασία, είναι ήρεμος και αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου και να κάνει ξανά τους φιλάθλους εδώ στη Λέσβο που παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του, υπερήφανους!

Ο Μίτσελ πήρε μαζί του, τους παρακάτω παίκτες:

Σαβιόλα, Παπαδόπουλο, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο, Μέγιερι, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Θ. Παπάζογλου, Μπονγκ, Βλαχοδήμο, Στρέντζο, Λυκογιάννη, Διαμαντάκο, Βέργο, Κάταϊ, Βούρο, Αυλωνίτη, Βατουσιάδη, Μπουχαλάκη, Σάλιακα, Χουτεσιώτη και Κολοβό.

Σε αυτούς θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες και τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο Αμπιντάλ αναμένεται να βρεθεί στην Αυστρία μέχρι αύριο, Τρίτη μετά από σχετική άδεια που πήρε για να μαζέψει κάποια πράγματά του και να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες.

Από την αποστολή αυτή απουσιάζουν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας οι οποίοι έχουν πάρει κι άλλες ημέρες άδειας από τον Ισπανό τεχνικό για να ξεκουραστούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey