ΕΠΣΛ: Κλήρωσε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Λήμνου

18/09/2022 - 21:57 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2022 - 23:43

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου οι κληρώσεις του πρωταθλήματος και κυπέλλου Λήμνου.

Στην τελετή πέρα από την τοπική επιτροπή, παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Παντελέων Βερρής, μέλη του ΔΣ όπως και οι εκπρόσωποι των σωματείων. Συνολικά οι ομάδες της Λήμνου είναι 8 οι οποίες συμμετέχουν υποχρεωτικά και στο κύπελλο. 

Μετά τις κληρώσεις έγινε απονομή βραβείου fair play 5 μπάλες στην ομάδα ΑΕ Λήμνου, η οποία δεν είχε κάποια ποινή καθ' όλη τη διάρκεια του προηγούμενου πρωταθλήματος, ενώ έγινε δωρεά στο γήπεδο του Μούδρου ένα φορείο. Επίσης, συζητήθηκαν αρκετά θέματα και κυρίως έγινε συζήτηση για το μητρώο αλλά και στην αλλαγή καταστατικού που πρέπει να προχωρήσουν όλα τα σωματεία έως 31/12/2022. 

ygeionomiki-epitropi-limnos-2022-eksetasi-athlites.jpg (770×578)

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η Υγειονομική επιτροπή της ΕΠΣΛ και το Περιφερειακό τμήμα Φυσικοθεραπευτών Λέσβου, Χίου, Σάμου του Π.Σ.Φ. – Ν.Π.Δ.Δ. στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Φυσικοθεραπείας και της ημέρας Μυοσκελετικής Υγείας εξέτασε νεαρούς ποδοσφαιριστές για παραμορφώσεις σπονδυλικής στήλης στο γήπεδο Μύρινας.

Α φάση Κυπέλλου Λήμνου

ΑΡΗΣ ΜΟΥΔΡΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΣΠΑΚΑΣ- AE ΛΗΜΝΟΥ

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΚΟΝΤΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΤΣΙΚΗΣ

ΗΦΑΙΣΤΙΑ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

1η αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΜΟΥΔΡΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Α.Ε ΛΗΜΝΟΥ - ΚΑΣΠΑΚΑΣ

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΚΟΝΤΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΤΣΙΚΗΣ

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ - ΗΦΑΙΣΤΙΑ

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Λήμνου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey