Προβάδισμα για τον Ηρακλή Ατσικής

16/03/2024 - 18:34 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2024 - 19:45

Ο Ηρακλής Ατσικής επικράτησε 2-1 απέναντι στον Κάσπακα στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου έχοντας ελαφρύ προβάδισμα για την θέση του φιναλίστ της Λήμνου, ωστόσο όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό αγώνα.

Δυνατός αγώνας με καλό ρυθμό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ατσικής, με τις ομάδες να αναζητούν τη νίκη που θα τους έδινε το πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα. 

Στο 10ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουρατίδη, ο Πέτρου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 24' μετά από σουτ του Φώτη Κρίκη απέκρουσε τη μπάλα ο Μπαξεβάνης, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Βασίλης Κρίκης δεν κατάφερε να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα δίχτυα. Στο 29' ο Βασίλης Κρίκης ήταν εύστοχος από κοντά για το 1-0 μετά από λάθος απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα που προήλθε από το απ' ευθείας φάουλ του Μουρατίδη. Μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με σκορερ αυτή τη φορά τον Μουρατίδη, ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση του Κάσπακα με ωραίο σουτ εντός περιοχής από τον Πλαφά.

Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους που πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 55' ο Γκιαλιούρης αστόχησε από καλή θέση με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ είχε προηγηθεί μια καλή κεφαλιά του Ψυρούκη από την πλευρά του Ηρακλή που επίσης δεν βρήκε στόχο. Στο 65' ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, με τον τερματοφύλακα του Κάσπακα να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα μετά από εκτέλεση του Μουρατίδη. Ο Κασπακάς στο 78' έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως η προσπάθεια του Καντάρα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 81' ο ίδιος παίκτης είχε και ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, διατηρώντας έτσι το 2-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey