Magradze και Πετσίτης στην Παναχαϊκή

10/09/2023 - 14:43 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2023 - 21:55

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Αιολικού μετακόμισε στην ομάδα της Παναχαϊκής για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Πετσίτης ο οποίος την περσινή χρονιά δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, επανήλθε στην αγωνιστική δράση και θα συνεχίσει και αυτός στην ομάδα της Αχαϊας. 

Όμως πέρα από τον Πετσίτη, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε επίσημα και τον Giorgi Magradze που έχει περάσει από τον Αιολικό και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό.

Οι δύο παραπάνω παίκτες έχουν ενταχθεί ήδη στο νέο ροστερ, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και σε φιλικές αναμετρήσεις.Οι ανακοινώσεις:

petsitis-panaxaiki-2023-23.jpg (770×459)

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Πετσίτη!Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 11 Μαϊου 2000) αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία του Ατρομήτου Αθηνών και ακολούθησαν οι Μανδραϊκος, Ακράτητος, Καλαμάτα, Ασπρόπυργος και Τηλυκράτης. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στον Αιολικό με τον οποίο πήρε την άνοδο στη Super League 2.
Γιώργο, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!"

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Giorgi Magradze!

Ο 20χρονος Γεωργιανός (γεννημένος 1 Μαρτίου 2003) αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Είναι διεθνής με την Εθνική Γεωργίας U17.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Saburtalo Academy της χώρας του πριν μετακομίσει στη Μυτιλήνη και τον Αιολικό το καλοκαίρι του 2021. Τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.

Giorgi, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey