Έμειναν στο 0-0 Μακεδονικός και Ηρακλής

23/09/2023 - 18:18 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2023 - 19:04

Ο Ηρακλής έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Μακεδονικού στην πρεμιέρα της Super League 2.

Οι δύο ομάδες κοιτούσαν κυρίως να μην δεχθούν κάποιο γκολ, έφτιαξαν ελάχιστες φάσεις και πήραν από ένα βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κλασική ευκαιρία, με τον Ηρακλή να έχει την εδαφική υπεροχή και τον Μακεδονικό να επιχειρεί δύο σουτ σε αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και δεν υπήρξε ιδιαίτερος ρυθμός. Ωστόσο, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Στο 65ο λεπτό ο γηπεδούχος Μακεδονικός απείλησε με κεφαλιά του Σαραγιώτη μετά από κόρνερ, με τον αμυντικό των πρασίνων είναι μόνος του στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο Γηραιός απάντησε στο 82′, όταν ο Χειρίτραντας έδωσε πάσα στον Γκάγιτς, εκείνος έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πεντρέου έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Xωρίς νικητή έληξαν και οι αναμετρήσεις στον 2ο όμιλο, με τις ομάδες να παραμένουν επίσης στη "λευκή" ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός Β έμεινε στο μηδέν με την Ηλιούπολη, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Καλλιθέα και την Παναχαϊκή.

ΠΗΓΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey