Τακτοποίησε το ban η Αναγέννηση Καρδίτσας

26/09/2023 - 09:32

Σε αγώνα δρόμου επιδόθηκαν το πρωί της Δευτέρας 25/9 οι άνθρωποι της Αναγέννησης με τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Μπέζα ν’ αναχωρεί για την Αθήνα για να τακτοποιηθούν όλα όσα αφορούσαν στο ban της FIFA με τον Βουκομάνοβιτς και η ομάδα να συνεχίζει κανονικά χωρίς προβλήματα.

Τελικά, όπως αναφέρει ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ, όλα πήγαν κατευχήν με την διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει άλλη μία οικονομική υπέρβαση και να διευθετεί την υπόθεση που αναστάτωσε τις τελευταίες ημέρες τον οργανισμό της ομάδας, αλλά έδωσε και “τροφή” σε διάφορους να γράφουν και να λένε ό,τι τους κατέβει.

Ήδη έχει κατατεθεί το ποσό που προβλέπονταν από την ρύθμιση με τη FIFA, τακτοποιήθηκαν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες στην ΕΠΟ και είναι θέμα ωρών πλέον να ενεργοποιηθούν και τα υπόλοιπα δελτία από τα συμβόλαια της ομάδας που ούτως ή άλλως ήταν κατατεθειμένα από την περασμένη εβδομάδα (με πληρωμένα όλα τα παράβολα) στην Ομοσπονδία. 

Το σημαντικότερο, λοιπόν, είναι πως η Αναγέννηση συνεχίζει απτόητη την πορεία της στο πρωτάθλημα της super league 2, αφού έκανε και μία συγκλονιστική νίκη στην πρεμιέρα σ’ έναν αγώνα “ειδικών συνθηκών” κόντρα στην ΑΕΚ “Β”.

Το μήνυμα που προκύπτει απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι ότι μέσα σε χαοτικές συνθήκες που δημιούργησε το τελευταίο χτύπημα της θεομηνίας στην περιοχή, υπάρχουν άνθρωποι που παρά τις ζημιές που υπέστησαν και την συνεχιζόμενη οικονομική ενίσχυση στο σύλλογο, εξακολουθούν να τον κρατάνε όρθιο και ανταγωνιστικό.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να στηριχθούν όπως αρμόζει και με το παραπάνω από όλους όσοι έχουν θέσεις ευθύνης στην περιοχή και από τον απλό κόσμο. Το πόσο σημαντικό είναι η Αναγέννηση ως αθλητική πρέσβειρα της Καρδίτσας να είναι στο προσκήνιο και να διεκδικεί όλο και μεγαλύτερους στόχους, για τον κόσμο της περιοχής μας φάνηκε σε μεγαλοπρέπεια το απόγευμα της Κυριακής που καταγράφηκε ήδη στα ξεχωριστά της πολύχρονης ιστορίας της.

milkriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey