Κίνδυνος αποβολής για τον Ηρακλή

27/09/2023 - 15:40

Μαύρα σύννεφα για το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής καθώς απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης για την υπόθεση Μάρα.

Στον «αέρα» είναι πλέον η παρουσία του Ηρακλή στην Super League 2. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ανάκλησης-επανεξέτασης για την υπόθεση Μάρα.

Η απόφαση αναφέρει: «Απορρίπτει –κατά πλειοψηφία– την αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan Mara και της υπ’ αριθμ. 144/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Η εξέλιξη αυτή είναι αρνητική για τον Ηρακλή. Κι αυτό διότι κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα εάν δεν αρχίσει να τακτοποιεί τις οφειλές προς τον Μάρα. Από την περσινή σεζόν υπήρχαν δύο ενεργοποιήσεις ποινών για τον Ρουμάνο. Πλέον με την σημερινή απόφαση οι Θεσσαλονικείς έχουν 10 εργάσιμες ημέρες να πληρώσουν που ισχύουν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να αποφύγουν την 3η ενεργοποίηση. Ο Ηρακλής έχει διορία μέχρι τις 29/9 για να το πράξει. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα δοθεί νέα προθεσμία πέντε ημερών (6/10). Εάν ούτε σε αυτό το διάστημα πληρώσει τότε αποβάλλεται.

Αναμένονται πάντως και οι επόμενες κινήσεις του Γηραιού που με βάση την απόφαση του Διαιτητικού η τωρινή ΠΑΕ καλείται να αναλάβει χρέη που αφορούν τουλάχιστον 4 προηγούμενα ΑΦΜ και όχι της προηγούμενης διοίκησης.

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey