Πρώτες νίκες για ΑΕΚ Β' και Καμπανιακό

30/09/2023 - 18:14 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2023 - 18:34

Με "τρίποντα" συνέχισαν στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Super League 2 η ΑΕΚ Β' και ο Καμπανιακός.

Η ΑΕΚ Β’ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε 3-0 την ΑΕΛ που προβλημάτισε με την αγωνιστική της εικόνα, με τα γκολ του Ραντόνια 25′, του Χριστόπουλου στο 62' και του Πήλιου στο 86ο λεπτό.

Νίκη με ανατροπή για τον Καμπανιακό

Ένα απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β και τον Καμπανιακό, το οποίο είχε δύο ανατροπές και νικητές τους φιλοξενούμενους με 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στην πρώτη επίσκεψη στη περιοχή του Νικολακούλη, μόλις στο 4′. Ο νεαρός τερματοφύλακας βρήκε απάντηση σε τετ α τετ με τον Τόσκα, αλλά από την κόντρα ευνοήθηκε ο Γαρύφαλλος που από κοντά έγραψε το 0-1.

Η αντίδραση ήρθε λίγο αργότερα για τον ΠΑΟΚ Β, με τον Δαρέλα να κάνει ατομική ενέργεια από τα αριστερά, να μπαίνει στην περιοχή και να περνάει όμορφα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Τσοπούρογλου να νικά με διπλή προσπάθεια τον Κασαπίδη για το 1-1.

Ο Δικέφαλος πέτυχε και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα κάνοντας την πρώτη ανατροπή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νινούα έκανε τη σέντρα και ο Γκορντεζιάνι με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

Στο 63′ ήρθε η ισοφάριση για τον Καμπανιακό, με τον Γαρύφαλλο να πιάνει ένα σουτ από τα όρια της περιοχής και να νικά τον Νικολακούλη. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Καμπανιακός έκανε την ανατροπή, καθώς ο Τόσκα βρήκε την άμυνα του ΠΑΟΚ Β σε ανισορροπία, πέρασε και τον Νικολακούλη και σε κενή εστία έκανε το 2-3.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey