Super League 2: Ασπρόμαυρο το ντέρμπι Δικεφάλων

07/10/2023 - 18:19 Τελευταία τροποποίηση στις 07/10/2023 - 18:41

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ Β επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ Β στο γήπεδο του Μακεδονικού, χάρις σε γκολ του, κορυφαίου, Βρακά, στα μέσα του δεύτερου μέρους.

Ισορροπημένο όσο και… κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες ήταν το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι των Β ομάδων, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

Ουσιαστικά οι μοναδικές καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα, ήρθαν λίγο μετά τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ Β να φτάνει κοντά στο γκολ, με τον, δραστήριο, Βρακά να βγαίνει απέναντι στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Γκίνι, αλλά να μην καταφέρνει να τον νικήσει στο 11′.

Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ Β χτύπησε από τη δική της αριστερή πτέρυγα, με τον μπακ της, Πήλιο να παίρνει τα μέτρα και να δοκιμάζει ένα διαγώνιο σουτ από τα αριστερά της περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Γεωργέα να μην μπορεί να συνεχίσει. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς να υπάρχει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους κάποια στιγμή άξια καταγραφής, και νομοτελειακά να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 0-0 ανέγγιχτο.

Ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος και έδειξε διάθεση να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να βρίσκει την τελική πάσα που θα ξεκλείδωνε την άμυνα των «κιτρινόμαυρων». Την πρώτη φορά που το έκανε ορθά, βρήκε το γκολ, με τον κορυφαίο του γηπέδου μέχρι εκείνη την ώρα. Στο 58′, Τσοπούρογλου και Τασιούρας συνδυάστηκαν άψογα στη δεξιά πτέρυγα, ο δεύτερος γύρισε συρτά στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον επερχόμενο Βρακά να πλασάρει από κοντά για το 1-0.

Μετά το γκολ σταδιακά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, με τον ΠΑΟΚ Β να διαχειρίζεται το προβάδισμα του, χωρίς να επιτρέπει ουσιαστικά κάποια μεγάλη ευκαιρία στους αντιπάλους του μέχρι το φινάλε. Ο κόουτς Αλεξιάδης σταδιακά ανανέωσε την ομάδα του, δίνοντας την ευκαιρία στους Μαξ Σνάουτσνερ (γεννημένος το 2006) και Χισάμ Κανίς) να κάνουν το ντεμπούτο τους με τον ΠΑΟΚ Β .

Η ΑΕΚ Β λίγο έλειψε να «κλέψει» τον βαθμό στο 90′, με τον Ταλιχμανίδη αρχικά να βλέπει το δυνατό σουτ του Γκολφίνου να σταματά στο δοκάρι του, και στη συνέχεια να βάζει «STOP» στην κοντινή κεφαλιά του Σκόνδρα, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία 

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey