SL2: Νίκες για Κοζάνη και Νίκη Βόλου

22/10/2023 - 18:57 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2023 - 19:00

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισαν η Κοζάνη και η Νίκη Βόλου στους αγώνες της Κυριακής 22/10 για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2. Ισόπαλη 1-1 η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Μακεδονικό.

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας στη Λάρισα μεταξύ της ΑΕΛ και του Μακεδονικού. Η Λάρισα προηγήθηκε με τον Ηλιάδη στο 49', όμως ο Μακεδονικός ισοφάρισε στο 69' με τον Τσαμούρη.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Νίκη Βόλου 1-3 τον Απόλλωνα Πόντου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αμπούντου, ωστόσο η Νίκη Βόλου έφερε το ματς στα ίσια άμεσα με τον Τζιώρα και πήρε τους τρεις βαθμούς με τον Γαβριηλίδη, ο οποίος σκόραρε στο 20' και 61' αντίστοιχα.

Τέλος, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νάτσου στο 69', η Κοζάνη επικράτησε 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ας σημειωθεί ότι στο 10ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γκόλιας, έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο μετά από διεκδίκηση μπάλας με το κεφάλι. Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άμεσα για εξετάσεις και με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey