Για πόσο ακόμα η ΕΡΤ θα κάνει ότι κοιμάται με την Super League 2;

28/10/2023 - 15:30

Άλυτο παραμένει το τηλεοπτικό μέτωπο της Super League 2. Φτάσαμε τέλη Οκτωβρίου, το πρωτάθλημα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά η ΕΡΤ εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια δημιουργώντας εντυπώσεις χωρίς λογική.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι την ώρα που το κρατικό κανάλι αποκτά και τα δικαιώματα του βόλεϊ, η SL2 μένει στην… απέξω με πρόφαση την έρευνα για τα χειραγωγημένα ματς!

Μια τουλάχιστον αντιφατική στάση της ΕΡΤ η οποία μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ή δεν θέλει να δει όλη την εικόνα της κατάστασης. Διότι φάκελοι για ύποπτα παιχνίδια, υπάρχουν τόσο στο βόλεϊ, όσο και στο μπάσκετ. Δεν χρειάζεται καν να βάλουμε στο κάδρο την SL1 που επίσης εμπλέκεται.

Η τακτική της ΕΡΤ να σφυρίζει κλέφτικα για την SL2 έρχεται μάλιστα σε πλήρη αντίθεση ακόμα και με τα νούμερα που καταγράφει το κανάλι της διοργανώτριας στο Youtube. Εκεί μεταδίδονται τα ματς της αγωνιστικής και η επισκεψιμότητα είναι ηψηλή και με ανοδική τάση!

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς πως είναι δυνατόν η κρατική τηλεόραση να μην ασχολείται με ένα πρωτάθλημα το οποίο και με αριθμούς έχει εμπορικότητα/επισκεψιμότητα πλέον. Ο κόσμος τουλάχιστον, που παρακολουθεί μαζικά τα ματς, δεν κάνει ότι… κοιμάται. Η ΕΡΤ θα ξυπνήσει ή θα επιμείνει σε… παιδιά και αποπαίδια;

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey