Ασταμάτητος ο Λεβαδειακός 2-1 την ΑΕΚ Β

28/10/2023 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 28/10/2023 - 17:25

Tο 5/5 πανηγύρισε ο Λεβαδειακός που επικράτησε και της ΑΕΚ Β' με 2-1 και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι κιτρινόμαυροι καθώς Φοφανά και Κορομηλάς αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες.

Το 5/5 πανηγύρισε ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Super League 2, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα στην κορυφή, επικρατώντας και της ΑΕΚ Β' με 2-1. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον Γκίνη, ωστόσο, σε δύο περιπτώσεις να κρατάει το μηδέν στην εστία του με εξαιρετικές επεμβάσεις. Οι Βοιωτοί είχαν το πάνω χέρι στο ματς και στο δεύτερο μέρος και πήραν το προβάδισμα στο 63' με τον Νίκα, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0.
Η απάντηση της ΑΕΚ Β' όμως ήταν γρήγορη με τους κιτρινόμαυρους πέντε λεπτά πιο μετά να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Ραντόνια. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Με την ΑΕΚ Β' να έχει μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φοφανά με δεύτερη κίτρινη, οι Βοιωτοί με σκόρερ τον Ρομό στο 84' διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 και συνέχισαν με το απόλυτο των νικών στην κορυφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ Β' τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες καθώς και ο Κορομηλάς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία 

gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey