Επιστροφή στις νίκες για Μακεδονικό και ΑΕΛ

29/10/2023 - 17:27 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2023 - 17:39

Με νίκες προχώρησαν στον 1ο όμιλο της Super League 2 ο Μακεδονικός και η ΑΕΛ, ενώ χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας Απόλλων Πόντου-Κοζάνη.

Στην αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον ΠΑΟΚ Β', μετά από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων στο 5’, ο Σιμόνι βρέθηκε απέναντι από τον Μοναστηρλή, για να γράψει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 20’ με υπέροχο γκολ του Γκούμα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ στο 30’ γύρισε το ματς με τον Κανίς, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 45+3’, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Χάσεκ που με δυνατό σουτ νίκησε τον Μοναστηρλή. Ο Μακεδονικός στο 63’ έκανε το 3-2, με τον Τσιλιγγίρη να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας. Το παιχνίδι κρίθηκε από τα γκολ του Αχμέντ Κοσσονού με σουτ στο 61ο και 64ο λεπτό.

Απόλλων Πόντου και Κοζάνη έμειναν στο 0-0. Οι δυο ομάδες είχαν αμφότερες καλά διαστήματα και προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση καθώς το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey