Ηρακλής: Περιμένουν Μονεμβασιώτη στη Θεσσαλονίκη για νέα συνάντηση με Ευγενίου

03/11/2023 - 10:34

Ο Στράτος Ευγενίου δεν έκρυψε ποτέ ότι δεν μπορεί να «κουβαλήσει» μόνος το τεράστιο σκάφος του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και όλα δείχνουν ότι έχει φτάσει – πλέον – στα όριά του σε επίπεδο χρηματοδότησης της προσπάθειας.

Παράλληλα, όμως, η πλευρά του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, μέσω του ορκωτού λογιστή και του νομικού, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με το σχετικό έργο, συνεχίζει την – σε βάθος χρόνου – αναλυτική μελέτη των οικονομικών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ενώ σημαντικές εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται και μέσα από τις πρωτοβουλίες του ιδίου του ενδιαφερομένου επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των υποχρεώσεών του, οι οποίες τον κράτησαν εκτός Ελλάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, προγραμματίζει την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, τις επόμενες ημέρες, ώστε να έχει τη δεύτερη και πιο σημαντική – ουσιαστική επαφή του με τον Στράτο Ευγενίου.

Η λύση προοπτικής για την αναγέννηση του Ηρακλή, της μόνης καθαρής – από κάθε άποψη – ομάδας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι η «αλλαγή πίστας». Τουτέστιν, η ανάληψη των τυχών του από έναν εξίσου καθαρό και άμεμπτο, όσο και ισχυρό επενδυτή, ο οποίος θα εκτινάξει τις προοπτικές και τα προσδόκιμα των «κυανολεύκων»…

Πηγή: BlueArena

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey