Super League 2: Δεν έπεσε στο… κενό το εξώδικο στην ΕΡΤ

03/11/2023 - 12:13

Κάτι αρχίζει να κινείται εντός της ΕΡΤ έπειτα από το εξώδικο της Super League 2.

Η διοργανώτρια υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα της έριξε στο τραπέζι το…χαρτί της τριετούς σύμβασης που προβλέπεται βάση νόμου, ενώ αξιώνει και το περσινό μπόνους κατάταξης ύψους 600.000 ευρώ, που δεν έχει δοθεί και θα κινηθεί νομικά ώστε να τo διεκδικήσει.

Η κίνηση αυτή έφερε κινητικότητα στο κρατικό κανάλι καθώς υπήρξαν επαφές αλλά και συζητήσεις τόσο εντός της ΕΡΤ όσο κι από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο τηλεοπτικό θέμα, το οποίο αποτελεί κομβικό ζήτημα για βιωσιμότητα της κατηγορίας, αφού όλα δείχνουν ότι το εξώδικο δεν έπεσε στο κενό.

Ένα άλλο θέμα το οποίο θέμα το οποίο ασφαλώς και θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο είναι και το γεγονός ότι την τρέχουσα σεζόν δεν υπάρχει καμία αναφορά για ύποπτο παιχνίδι στην Super League 2. Η ενημέρωση της Sportradar και της ΕΠΑΘΛΑ έως και τώρα για τα παιχνίδια είναι «λευκή». Με άλλα λόγια έχουν διεξαχθεί πάνω από 70 παιχνίδια και δεν προκύπτει κόκκινος συναγερμός, δείγμα της προσπάθειας που γίνεται να καθαρίσει η κατηγορία και να αναβαθμίσει το προϊόν της.

mikriliga.com

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey